sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Nisan 2022

‘’The Crow’’ Yeniden Çekiliyor: Kadroya Bir Yeni İsim!

Geçtiğimiz hafta sonu 1994 yapımı The Crow’un yeniden çekileceği ve filmin başrolünde Bill Skarsgård'ın yer alacağı haberini vermiştik. Haberin detayları için tıklayınız. Şimdi ise filmin kadrosuna yeni bir ismin daha eklendiği duyuruldu.

Bill Skarsgård'ın filmde baş karakter olarak oynayacağı açıklandıktan birkaç gün sonra şarkıcı FKA twigs'in de kadroya dahil olduğu açıklandı. Grammy adayı bir sanatçı olan FKA twigs, 2019'daki Honey Boy'daki rolüyle büyük beğeni toplamıştı. 


FKA twigs

James O'Barr tarafından yazılan ve çizilen çizgi roman The Crow'a dayanan 1994 filmi, trajik bir sonla karşılaşan bir çifti konu almıştı. Müzisyen Eric Draven ve nişanlısı Shelly, düğünlerinin arifesinde serseri çetesi tarafından saldırıya uğrar ve katledilirler. Bir yıl sonra Eric'in mezarını ziyaret eden bir karga, genç adamın intikamcı bir ruh olarak ölümden dönüşünün de simgesi olacaktır.

Aksiyon filmleriyle ünlü Rupert Sanders projeyi yönetecek. Baş yapımcı olarak Dan Farah ile birlikte Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks ve Edward R. Pressman yapımcı olarak görev yapıyor.

The Crow ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu