sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Kasım 2021

"The Hitman's Bodyguard" Yönetmeni Patrick Hughes Bilim Kurgu Filmi "War Machine" için Hazırlıklara Başladı!

Variety'nin haberine göre, The Hitman's Bodyguard ile tanınan aksiyon yönetmeni Patrick Hughes, Lionsgate'de yeni bir projeye başlayacak.

Patrick Hughes, hem yazıp hem de yöneteceği yeni projesi War Machine üzerine çalışmalara başladı. War Machine, yorucu bir şekilde zayıflatıcı bir özel operasyon eğitim kampında yollarına çıkan bir grup nihai acemilerin hayatlarını takip eden biraz aksiyon kısmen de bilim kurgu filmi olacak. Yeni askerler, Dünya'nın ötesinden gelen kötü bir varlıkla hesaplaşmak zorunda kaldıklarında pazarlık ettiklerinden daha fazlasını elde edecekler.



Filmin duyurusunu Lionsgate üretim başkanı Erin Westerman, “Patrick, günümüzün en iyi aksiyon yönetmenlerinden biri, ancak filmlerini diğerlerinden ayıran şey, kargaşayı ortadan kaldıran karakterlere odaklanması. Bize muazzam bir orijinal fikirle geldi ve biz de sürücü koltuğunda Patrick'le birlikte bu fikrin peşinden gitmekten heyecan duyuyoruz." sözleriyle açıkladı.

Önceki kredilerinde Cehennem Melekleri 3 de bulunan Hughes şu anda, kötü şöhretli bir tetikçi ile New York'tan sıradan bir bela arasındaki karışıklığı konu alan bir komedi macera filmi The Man From Toronto üzerinde çalışıyor. Ağustos 2022'de vizyona girecek olan filmde Kevin Hart ve Woody Harrelson rol alacak.

Kübra Karasu