sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Kasım 2022

"The Super Mario Bros. Movie" Fragmanı Princess Peach ve Donkey Kong'u Tanıtıyor!

Nintendo, özel bir canlı yayın etkinliği sırasında, sevilen İtalyan tesisatçının neredeyse otuz yıldır ilk sinematik macerası olan The Super Mario Bros. Movie'nin tam fragmanını yayınladı.

Yeni fragman, Super Mario'nun (seslendiren Chris Pratt) Mushroom Kingdom'a nasıl uyduğunu açıklamanın yanı sıra, Prenses Peach'i (seslendiren Anya Taylor-Joy'u) de ilk kez görmemizi sağlıyor.

Shigeru Miyamoto tarafından yaratılan Super Mario, Pokémon'un ardından Nintendo'nun en ünlü ikinci işi. Nintendo, Mushroom Kingdom'ı sinematik hayata taşımak için Illumination Studios'u devreye alarak animasyona bağlı kalma konusunda akıllıca bir seçim yaptı. Ekim ayında yayınlanan bir teaser aracılığıyla yaratılan dünyaya bir göz atmış olsak da, tam fragman Peach kalesini tüm ihtişamıyla ortaya çıkarıyor.

Yeni fragman ayrıca The Super Mario Bros. Movie'nin Donkey Kong gibi diğer Nintendo karakterlerine doğru nasıl genişleyeceğini gösteriyor. Elbette, bir süredir Seth Rogen'in Donkey Kong'u seslendireceğini ve Fred Armisen'in Cranky Kong olarak görüneceğini biliyorduk. Ancak yeni fragman ve posterlerin ortaya koyduğu gibi, iki maskotu ölümcül bir arenada karşı karşıya gördüğümüz için maymun ailesi, filmdeki Super Mario'nun köken hikayesiyle bağlantılı olabilir. Ayrıca Peach karakteri de çaresiz bir prenses değil, Bowser'la bizzat yüzleşmeye hazır bir savaşçı olarak karşımıza çıkacak.

The Super Mario Bros. Movie'nin yıldızlarla dolu seslendirme kadrosunda Toad rolünde Keegan-Michael Key ve Kamek rolünde Kevin Michael Richardson da yer alıyor. Pratt'ın pek uygun olmayan Mario sesi hala eleştiriliyor. Super Mario Bros. Movie, Matt Fogel'ın senaryosundan Aaron Horvath ve Michael Jelenic tarafından yönetildi.

Super Mario Bros. Movie 14 Nisan 2023'te sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu