sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Mart 2022

Tom Cruise Başrollü "Görevimiz Tehlike 8"in Çekimleri Başladı!

İsimsiz sekizinci Görevimiz Tehlike filminin çekimlerine başlandı.

The Hollywood Reporter, Tom Cruise ve yönetmeni Christopher McQuarrie'nin pandeminin zirvesinde arka arkaya iki film çekmeyi üstlenmesi sonucu yükselen bütçeyi ve diğer çeşitli aksilikleri açıkladı.

THR, henüz tamamlanmamış Mission: Impossible 7'nin vergi teşvikleriyle birlikte 290 milyon dolarlık devasa bir bütçeye ulaştığını bildirdi. Bu, serinin en yüksek bütçeyle yapılan filmi. Haberi göre Tom Cruise, Paramount CEO'su Brian Robbins'i yedinci ve sekizinci filmleri bitirmesi için kendisine daha fazla para vermeye ikna etmek için enflasyonun maliyetleri artırdığını savundu.

Görevimiz Tehlike 7'nin sinemalarda yayınlanmasından 45 gün sonra Paramount+'da yayınlanacak olması Cruise ve stüdyo arasında gerginliğe neden olduğu ve ünlü yıldızın avukat tuttuğu açıklandı. Cruise, çeyrek asırdan fazla bir süredir içinde rol aldığı seri üzerindeki yaratıcı kontrolü elinde tutuyor. Oyuncu ilk olarak 1996'da Brian De Palma'nın yönettiği Mission: Impossible'da ikonik casus Ethan Hunt'ı canlandırmıştı.



7. filmde geri dönen oyuncular arasında Ving Rhames, Simon Pegg ve Rebecca Ferguson yer alırken, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham ve Cary Elwes yeni karakterleri oynayacak ve Esai Morales filmin kötü adam olarak karşımıza çıkaracak.

Mission: Impossible 7 ve 8'in ilk olarak sırasıyla 30 Eylül 2022 ve 7 Temmuz 2023'te prömiyer yapması planlanıyordu. Çıkış tarihleri ​​şu anda Mission: Impossible 7 için 14 Temmuz 2023 ve Mission: Impossible 8 için 28 Haziran 2024 olarak değiştirildi.

Kübra Karasu