sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Mart 2022

Tom Cruise Başrollü "Top Gun: Maverick"ten Türkçe Altyazılı Fragman!

Tom Cruise başrollü Top Gun: Maverick'in yeni fragmanı izleyiciyle buluştu.

Tom Cruise başrollü 1986 gişe rekortmeni Soğuk Savaş filmi Top Gun'ın devam filmi, yüksekten uçan bir test pilotu ve eğitmen olan Cruise'un Maverick karakterini yeniden izleyiciyle buluşturacak. Devam filminde Cruise'a katılanlar arasında çılgın düşman Iceman olarak geri dönen Val Kilmer ve Teğmen Bradley "Rooster" Bradshaw rolünde yeni eklenen Miles Teller (Maverick'in merhum arkadaşı Nick'in oğlu) yer alıyor. 

Film Joseph Kosinski tarafından yönetiliyor. Top Gun: Maverick'in kadrosunda ayrıca Jennifer Connelly, Mad Men yıldızı Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, Monica Barbaro, Charles Parnell, Danny Ramirez, Manny Jacinto, Bashir Salahuddin, Jay Ellis, Jake Picking, Raymond Lee ve Jean Louisa Kelly yer alıyor.

Top Gun: Maverick 27 Mayıs'ta vizyonda.

 "Top Gun: Maverick"te Bizi Neler Bekliyor?

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorluyor ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçıyor. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Maverick, kod adı: “Kaz” olan merhum dostu Muharebe İstihbarat Subayı Yüzbaşı Nick Bradshaw’un oğlu olan, “Horoz” kod adlı, Yüzbaşı Bradley Bradshaw’la karşılaşır. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve göreve seçilecek kişilerin büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

Fragman

Kübra Karasu