sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Mart 2024

"Top Gun 3" Hakkında Yeni Gelişmeler: Tom Cruise Yeniden Gökyüzünde!

1986 yapımı Tony Scott'ın orijinal filmine bir devam niteliğindeki "Top Gun: Maverick", Joseph Kosinski yönetmenliğinde 2022'de sinemalarda gösterime girdi ve nefes kesen sahneleriyle seyirciyi büyüleyerek gişede 1.4 milyar dolar hasılat elde etti. Bu olağanüstü başarının ışığında, Tom Cruise'un Maverick rolüyle geri döndüğü, Miles Teller'ın Rooster ve Glen Powell'ın Hangman olarak eşlik ettiği üçüncü bir filmin şu anda geliştirildiği açıklandı.

Ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer, "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"ı tanıttığı son röportajında "Top Gun 3"ün hikayesi ve çekim takvimi hakkında yeni bilgiler verdi. Kosinski'nin "harika" bir hikaye fikrine sahip olduğunu ve Cruise'un bu fikri "gerçekten" beğendiğini de belirtti.



"Top Gun 3"ün hikayesi ve prodüksiyon zamanlaması hakkında çok şey bilinmiyor. "Top Gun: Maverick"in sonu doğrudan bir devam filmi için açık bir kapı bırakmasa da devamının organik bir şekilde gelişmesi için yeterli anlatıya sahip. Serinin üçüncü filmi, muhtemelen Maverick ve diğer Top Gun pilotlarını hizmete geri çağıran yeni bir görev etrafında dönecek. "Top Gun: Maverick" ayrıca 'En İyi Uyarlama Senaryo' dalında Oscar adaylığı kazandı ki bu aksiyon filmleri için nadir görülen bir durum.

Tom Cruise şu anda "Mission: Impossible 8"i çekiyor ve Bruckheimer onun çekimleri bittikten sonra bir filmi daha olduğunu açıkladı. Bu nedenle "Top Gun 3"ün ne zaman çekileceği belirsizliğini koruyor.

Kübra Karasu