sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Nisan 2022

Ünlü Rapçi Kid Cudi'nin Yeni Film Projesi Belli Oldu!

Kid Cudi ismiyle tanınan iki Grammy Ödüllü rapçi Scott Mescudi'nin, John Woo'nun bir sonraki aksiyon gerilim filmi Silent Night'ın kadrosuna katıldığı açıklandı.

Silent Night'ın kadrosuna yeni dahil olan Kid Cudi; Joel Kinnaman, Harold Torres ve Catalina Sandino Moreno gibi önceden duyurulan isimlerle birlikte rol alacak.

Kid Cudi, 2008'de ilk mixtape'inin yayınlanmasının ardından hip-hop müzik topluluğunun önemli ve etkili bir parçası haline geldi. Birkaç yıl ve milyonlarca plak satıldıktan sonra oyunculuk kariyerine ilk olarak HBO dizisi How To Make It In'de yer alarak başladı. İlk uzun metrajlı film çalışmasını 2014'te Need For Speed'de yer alarak yaptı. O zamandan beri, Bill & Ted Face The Music, Akademi Ödülü adaylığı bulunan Don't Look Up ve korku filmi X gibi yapımlarda rol aldı. 



Silent Night, Noel arifesinde bir çete kavgasının çapraz ateşinde oğlunun öldürülmesinin ardından intikam görevine başlayan bir baba olan Godlock'u (Joel Kinnaman) konu alacak. Kid Cudi ise ana karakterle yolları kesişen bir dedektif olan Dennis Vassel adlı bir karakteri canlandıracağı söyleniyor. Silent Night'ın konusu standart bir intikam hikayesi gibi görünse de, filmin kendisini farklı kılacak bir özelliği var. Çünkü yapımda tek bir diyalog kelimesi içermeyeceği söyleniyor.

Silent Night, Face/Off ve Mission: Impossible II gibi filmlere imzasını atan Çinli bir aksiyon yönetmeni John Woo tarafından yönetiliyor. Silent Night aslında Woo'nun 2003'teki Paycheck'ten bu yana ilk Hollywood filmi olacak. Filmin senaryosu Robert Lynn tarafından yazıldı.

Silent Night, John Wick'in arkasındaki yapım şirketi Thunder Road Films ve Capstone Studios tarafından ortaklaşa üretiliyor. Şu anda Mexico City'deki Silent Night çekimleri devam ediyor.

Kübra Karasu