sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Mart 2024

Will Smith ve Martin Lawrence "Bad Boys 4" Filminin Fragmanında Yeniden Bir Arada!

Hollywood'un sevilen ikilisi Will Smith ve Martin Lawrence'in başrolünde yer aldığı "Bad Boys: Ride or Die" filminden iki yeni fragman izleyiciyle buluştu.

Fragman, serinin önceki bölümünde öldürülen Kaptan Howard'ın (Joe Pantoliano) yolsuzlukla suçlandığının ortaya çıkmasıyla, Mike ve Marcus'un eski mentorlarının suçsuz olduğunu kanıtlamak zorunda olduğu bir konuyu işaret ediyor. Fragman ayrıca Mike ve Marcus'un da suçlananlar listesinde sonraki isimler olabileceğini ve şimdi "Bad Boys"un avlanan taraf olduğunu gösteriyor. Filmin yönetmenliğini, serinin önceki filmi "Bad Boys For Life"ı da yöneten Adil El Arbi ve Bilall Fallah üstleniyor. Yönetmenler yeni filmin serinin en çılgın yapımı olduğunu açıkladı:

"Jerry Bruckheimer filmleri denildiğinde hep aksiyon ve çılgın patlamaları düşünürüz. Ama aslında, izleyicinin onları izlemekten keyif aldığı şey karakterlerdir. Bu yüzden karakter anlarını daha da derinleştirdik. Sette yönetmenlik açısından öğrendiğimiz her şeyi, kamera hareketleri dahil, daha da ileriye taşımaya çalıştık. Bazı eğlenceli anlar ve önceki filmde denemediğimiz çılgın çekimler yaptık. Bu sefer daha çılgın ve daha loco bir yola gidiyoruz."

Filmin kadrosunda Smith ve Lawrence'ın yanı sıra filmde Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd ve Tasha Smith gibi isimler yer alıyor.

"Bad Boys: Ride or Die", 7 Haziran 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Fragmanlar


Kübra Karasu