sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Şubat 2023

Yarın Vizyona Girecek "Knock at the Cabin" Yıldızı Dave Bautista Yeni Sinema Projelerini Açıkladı!

Güreşçiden aktöre dönüşen Dave Bautista, son dönemin en dikkat çeken sinema yıldızlarından biri haline geldi. Galaksinin Koruyucuları, My Spy, Ölüler Ordusu, Dune, Blade Runner: 2049 gibi sevilen filmlerde rol alan Bautista, başrolünde yer aldığı gerilim filmi Knock at the Cabin ile yarın sinemalarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

M. Night Shyamalan imzalı Knock at the Cabin'in basın turunda konuşan Dave Bautista, yeni projelerini Collider'a anlattı. Bautista, bu yıl için sadece My Spy 2 üzerinde değil, aynı zamanda Drew Pearce'in yönettiği The Cooler adlı yeni bir film üzerinde de çalışacağını söyledi.



YENİ PROJESİNDE "GÖREVİMİZ TEHLİKE"Yİ YAZAN YÖNETMENLE ÇALIŞACAK

Bautista, The Cooler hakkında pek fazla bilgi veremese de, filmin nasıl görüneceği ve nasıl hissedeceği konusunda açıklama yaptı:

“Drew Pearce ile yine üzerinde çalıştığım bir projem var ve 'The Cooler' adlı bu filmde işbirliği yaptık. Temelde Miami'de fedai olan ve sadece kendini kurtarmaya çalışan bir adamın çılgın hafta sonu hakkında. İşte bu kadar, ama bir nevi "After Hours" ile "Uncut Gems". Bu yüzden ilginç ve eğlenceli, merak uyandırıcı ve heyecan verici ama aynı zamanda bolca yürekli. Özünde yürek olan şeyler yapmakta gerçekten ısrar ediyorum. […] Drew'i bilirsiniz, ['Görevimiz Tehlike'] ile meşguldü. Şimdi uğraştığı birkaç sorunu var ama umarım yakında senaryoyu yazmaya başlar.”

Bautista ayrıca devam filmi olan My Spy 2'nin çekimlerine Güney Afrika'da başlamak üzere olduğunu da açıkladı. Ünlü oyuncu Galaksinin Koruyucuları 3 ile 5 Mayıs'ta, Dune 2 ile 3 Kasım'da sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Kübra Karasu