sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Aralık 2021

Yeni Anti Kahraman "Morbius"un Tanıtılacağı Filmin Süresi "Venom 2"dan Daha Uzun Olacak!

CineMark, Sony ile ortaklaşa üretilen, yakında çıkacak olan Marvel gerilim filmi Morbius'un resmi film süresini yayınladı.

Film, kardeş filmi Venom: Let There Be Carnage'den daha uzun, ancak Spider-Man: No Way Home'dan daha kısa olacak. Ama Morbius yepyeni bir karakter tanıtacak.

28 Ocak 2022'de vizyona girecek olan film, CineMark'a göre bir saat kırk sekiz dakika olacak. Bu süre filmi, Venom'un devam filminden neredeyse yirmi dakika daha uzun ancak iki saat otuz dakika süren No Way Home'dan neredeyse bir saat daha yapıyor. Hayranların, hem kendisine hem de sevdiklerine pahasına, nadir görülen kan bozukluğuna çare bulan Dr. Michael Morbius'un (Jared Leto) hikayesini anlayabilecekleri tek şey bu kısa sürede olacak.



Morbius, genellikle vampir avcısı Blade'in yanı sıra arkadaş canlısı komşumuz Spider-Man ile bağlantılı olan Marvel çizgi romanlarının iyi bilinen bir parçasıdır. Morbius'un Spider-Man'in bir versiyonuyla mı yoksa Venom'la mı karşılaşacağı bilinmiyor çünkü izleyiciler vampir filminin MCU'ya veya Sony'nin diğer Spider-Man projelerine nasıl bağlandığından emin değil.

Morbius özellikle iyi bilinen bir karakter olmadığı için filmin kısa bir süresi ile kapsayacağı çok şey var. Aynı zamanda daha kısa film süresi, karakteri daha geniş bir kitleye tanıtmak için hikayenin özellikle Morbius'un vampirizmine daha fazla odaklanmasına izin verebilir.

Morbius, 28 Ocak'ta yalnızca sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu