sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Kasım 2021

Yeni "Matrix Resurrections" Posteri Yayınlandı: Yeni Oyuncularla Birlikte Neo ve Trinity Yeniden Bir Arada!

Matrix'e geri dönmemize sadece haftalar kala, serinin son filmi The Matrix Resurrections'dan yeni bir poster yayınladı.

Posterin merkezinde tabi ki Neo rolüyle Keanu Reeves yer alıyor ve iki yanında Trinity rolünde Carrie-Anne Moss ve Morpheus rolünde Yahya Abdul-Mateen II'yi görüyoruz.

The Matrix Revolutions, Neo'nun hikayesine ve Zion mağaralarında yığılmış kalan insanların kötü durumuna oldukça kesin bir son getirecek gibi görünüyor. Neo'yu en son gördüğümüzde, makinelerle yüz yüze gelerek ortak bir düşman olan Ajan Smith'i alt etmede yardımlarını istemiş ve barış sağlanmıştı. Film, Neo'nun insanlığı kurtarmak ve insanla makine arasındaki savaşı sona erdiren Smith'i yok etmek için kendini feda etmesiyle sona erdi. Son film aynı zamanda Matrix dünyası için yeni bir başlangıçtı. Çünkü kalmak isteyenlerin kalabileceği ve ayrılmak isteyenlere ise izin verileceği bir evrenin kapıları açılmıştı.



Yeni afiş bunu göstermese de, Moss ve Reeves'in yanı sıra önceki filmlerden geri dönen karakterler de olacak. Jada Pinkett Smith, Kaptan Niobe olarak geri dönecek, Lambert Wilson ise The Merovingian (Matrix'in hayaletler, vampirler ve kurt adamlar versiyonunu toplayan haydut program) olarak dönecek. Ayrıca Ajan Johnson rolünde Daniel Bernhardt da kadroda yer alan isimlerden. Hugo Weaving'in rolünü (Ajan Smith) yeniden canlandırmaya için sıcak baktığı ancak zamanlama çakışmaları nedeniyle reddetmek zorunda kaldığı bildirildi. Ayrıca, önceki üç filmi kız kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten ortak yazar ve yönetmen Lana Wachowski de yeni filme imzasını atan isimlerden.

Morpheus'u canlandıran yeni oyuncu Abdul-Mateen II'ye ek olarak serinin diğer yeni yüzleri arasında; Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Max Riemelt, Erèndria Ibarra, Priyanka Chopra ve Christina Ricci yer alıyor.

The Matrix Resurrections 24 Aralık'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Afiş



Kübra Karasu