sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Kasım 2023

Yıldız Oyuncu Kadrolu "Sihirbazlar Çetesi" Serisinin Üçüncü Filmi Geliyor: Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe...

Lionsgate, gizli suç dehaları olarak çifte yaşamlar süren bir grup sihirbazın hikayesini konu alan Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi) ve Now You See Me 2 (Sihirbazlar Çetesi 2) ile benzersiz bir soygun serisine imza atmıştı. Üçüncü film ise yıllardır geliştirilme aşamasındaydı ve şimdi şirket Sihirbazlar Çetesi 3'e resmi olarak yeşil ışık yaktıklarını ve çekimlerin 2024'ün ilk yarısında başlayacağını açıkladı.

Lionsgate Sinema Filmleri Grubu Başkanı Joe Drake, duyuruyu stüdyonun son yatırımcı görüşmesi sırasında yaptı ve Ruben Fleischer'in projeyi yönetmek üzere kadroda olduğunu doğruladı. Comicbook.com'a göre Drake görüşme sırasında "Ruben Fleischer ile Now You See Me'yi yeniden tasarladık" dedi. 

İlk iki filmin başarısı göz önüne alındığında Lionsgate'in üçüncü bir film ile izleyiciyle buluşacak olması aslında bir sürpriz değil. İlk iki filmde Jessie Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Dave Franco, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe gibi yıldız oyunculardan oluşan bir kadro izleyiciyle buluştu. Oyuncu kadrosu veya senaryo ayrıntıları açıklanmadı, dolayısıyla ilk iki filmden herhangi birinin geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil.

İlk iki film dünya çapında yaklaşık 700 milyon dolar hasılat getirdi, bu nedenle Lionsgate seriyi genişletmek için elinden geleni yaptı. Üçüncü bir filmin geliştirildiğine dair haberler ilk olarak 2015 yılında, daha ikinci film vizyona girmeden önce duyuruldu. İkinci filmi yöneten John M. Chu'ya başlangıçta tekrar yönetmenlik teklif edildi, ancak 2022'de Chu'nun yerini Fleischer aldı. Film Türkiye'de de izleyicileri sinemaya çekmeye başardı. 2016'da vizyona giren ikinci film 747.288 kişi tarafından Türkiye'de sinemalarda seyredildi. 

Now You See Me 3 için henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Sihirbazlar Çetesi 2 Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu