sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Ağustos 2022

Blumhouse "The Exorcist"i Yeniden Çekecek: Kadroya Yeni İsim!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Ann Dowd, Blumhouse'un yeni The Exorcist filminin kadrosuna katıldı.

Yeni film sevilen korku serisi The Exorcist'i 18 yıl sonra yeniden beyazperdeye taşıyacak. Seri, William Friedkin'in 12 yaşındaki bir kızı şeytani bir varlığın kontrolünden kurtarma mücadelesine odaklanan 1973 klasiğine dayanıyor. Film çıktığında 10 dalda Oscar adaylığı almış ve ardından iki devam filmi daha vizyona girmişti. 

Chris MacNeil da rolünü yeniden canlandıracak yıldız Leslie Odom Jr. ve serinin emektarı Ellen Burstyn'e katılarak ilk filmde yer almaya hazırlanıyor. Halloween serisini de yeniden başlatan David Gordon Green, yeni The Exorcist'in de yönetmen koltuğunda oturacak. 

The Exorcist, Yepyeni Bir Üçleme ile Geri Dönüyor

Ann Dowd'ın yeni devam filminde nasıl bir rol oynayacağına dair bir bilgi yok. Ancak film, kötü iblis Pazuzu'yu engelleme konusundaki deneyiminden yardım almayı umarak Chris MacNeil'in desteğe ihtiyaç duyan ve ele geçirilmiş bir çocuğun babası olan Leslie Odom'u konu alacak. 

Üçlemenin ilk yeniden başlatma filminin hikayesi Scott Teems, Danny McBride ve Green tarafından oluşturuldu ve yönetmen aynı zamanda Peter Sattler ile senaryoyu kaleme aldı. Film, Universal ve Peacock'un üçlemeyi hayata geçirmek için yaptığı 400 milyon doları aşan mega anlaşmanın bir parçası.

Yeni The Exorcist filminin çekimleri şu anda devam ediyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu