sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Haziran 2022

"Book Club"ın Devam Filminden İlk Kare Yayınlandı!

Focus Features, Endeavor Content ve Makeready, Bill Holderman'ın yönettiği 2018 komedisi Book Club'ın devam filmi olan Book Club 2 -- The Next Chapter'ın çekimlerinin başladığını duyurdu.

Jane Fonda (Vivian), Diane Keaton (Diane), Mary Steenburgen (Carol) ve Candice Bergen'in (Sharon) ikonik dörtlüsü Book Club 2 ile yeniden bir araya geliyor. Ekip bu sefer kitap kulüplerini İtalya'ya götürüyor.

Andy Garcia, Don Johnson ve Craig T. Nelson da sırasıyla Mitchell, Arthur ve Bruce rollerini devam filminde yeniden canlandıracak. Yeni oyuncular arasında Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie ve Vincent Riotta yer alıyor. Film, Holderman ve Erin Simms tarafından yazılırken, Holderman yönetmen olarak geri dönüyor. Holderman ve Simms de yapımcı olarak görev yapacak.

2018'de vizyona giren Kitap Kulübü, dört arkadaşı Diane, Vivian, Carol ve Sharon'u konu almıştı. Grinin Elli Tonu'nu okuduktan sonra yeni bir özgüvenle donanan kadınlar, heyecan verici yeni aşklara başlar ve geçmiş ilişkilerini yeniden gözden geçirir. Ortak yolculukları boyunca birbirlerini desteklemeye ve ilham vermeye devam ederler. Yaklaşan devam filminden gelen yeni karede ise kitap kulüplerini denizaşırı ülkelere götüren arkadaş grubunu görüyoruz.

Book Club 2 — The Next Chapter filminin henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

İlk Bakış



Kübra Karasu