sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Kasım 2021

Bowen Yang & Harvey Fierstein, Romantik Komedi Filmi "Bros"un Kadrosuna Dahil Oldu!

Billy Eichner'ın romantik komedisi "Bros"un kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Variety, Harvey Fierstein ve Saturday Night Live'dan Bowen Yang'ın; Luke Macfarlane, Symone, Miss Lawrence, Guillermo Diaz, TS Madison ve Eichner'ın da dahil olduğu bir topluluk kadrosunun katıldığını bildirdi.

2022'de vizyona girmesi planlanan Bros, "muhtemelen aşkta tökezleyen iki eşcinsel erkek hakkında akıllı ve içten bir komedi" olarak tanımlanıyor. Variety'ye göre, filmin tüm kadrosu LGBTQ+ aktörlerinden oluşacak. Bu da filmin heteroseksüel karakterlerinin bile Universal'ın üretim planlarını çeşitlendirme taahhüdüne bağlı olarak queer aktörler tarafından oynanacağı anlamına geliyor.



Billy Eichner, filmin senaryosunu The Five Year Engagement'ın yazarı ve aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Nicholas Stoller ile birlikte yazdı. Yang, Saturday Night Live'daki Emmy adaylığının hemen ardından kadroya katılıyor ve Jane Austen'in Fire Island'da geçen ve yaz boyunca çekilen Pride and Prejudice'inin tuhaf bir yeniden tasavvuru üzerinde çalışıyor. Fierstein en son Big Mouth'da göründü ve 2018'deki seslendirme rolünü Netflix'in hit komedisinde yeniden canlandırdı.