sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Eylül 2022

Brie Larson, Yeni Set Görüntüleriyle "Hızlı ve Öfkeli 10"daki Karakterinin İsmini Açıkladı!

Captain Marvel yıldızı Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli serisinin onuncu filminde yer alacak karakteriyle ilgili ilk detayları paylaştı.

Brie Larson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile karakterinin adının resmi olarak Tess olduğunu açıkladı. Setten iki kamera arkası görüntüsü paylaşan Larson'u ilk görüntüde, merakla beklenen karakterinin adının yazılı olduğu bir kağıdın yanında poz verirken görüyoruz. İkinci görüntüde ise adının yer aldığı bir sandalyenin üstünden duran uzun topuklu botlar göze çarpıyor. 
 


Ayrıntılar büyük ölçüde gizli tutulurken serinin başrol oyuncusu Vin Diesel, Tess'in Dominic Toretto ailesinden olmayacağını açıklamıştı. Brie Larson dışında serinin kadrosuna yeni eklenenler arasında Jason Momoa da yer alıyor. Aquaman yıldızı yeni filmin kötü adamı olarak karşımıza çıkacak. 

Alan Ritchson, Daniela Melchior ve Rita Moreno'nun da Fast X ailesine katıldığı doğrulandı. Moreno, Toretto ailesine Dom'un büyükannesini canlandıracak. Serinin sıkı hayranları için Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Scott Eastwood ve Michael Rooker yeniden izleyiciyle buluşacak. 

Fast X, 19 Mayıs 2023'te vizyona girecek.

Kübra Karasu