sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Eylül 2021

Carrie Preston, Kevin Bacon'lı LGBTQIA+ Korku Filmine Katılıyor!

John Logan'ın Blumhouse için ilk yönetmenlik denemesi, oyuncu kadrosuna Carrie Preston'ı da ekledi.

Deadline'ın haberine göre, "Bir eşcinsel dönüşüm kampında geçen LGBTQIA+ güçlendirme filmi" olarak tanımlanan korku filmi, Penny Dreadful ile yaptığı çalışmalarla tanınan John Logan için bir ilk olacak. Carrie Preston, Theo Germaine ve Kevin Bacon'ın da yer aldığı kadroya dahil oldu. Bacon filmde aynı zamanda Scott Turner Schofield ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor.

Carrie Preston son zamanlarda, The Good Wife adlı bölümün ortaya çıktığı şovun bir yan ürünü olan The Good Fight'ta Elsbeth Tascion'un Emmy ödüllü rolünü yeniden canlandırdı. HBO vampir dizisi True Blood'da başrol oynamanın yanı sıra Grace on Person of Interest'te de yer aldı. Bu film ise Preston'ın korku türüne ilk girişi de değil.  Amazon Prime'daki korku-komedi gerilim filmi 30 Miles From Nowhere'de ve Keanu Reeves & Lily Collins'in oynadığı tartışmalı Netflix filmi To the Bone from Marti Noxon'da rol aldı.



John Logan ayrıca Ridley Scott'ın Gladiator'ı, Tim Burton'ın Sweeney Todd'un büyük ekran uyarlaması: The Demon Barber of Fleet Street, Martin Scorsese'nin The Aviator ve Hugo filmleri gibi filmlerde senaryo yazarı olarak başarıya ulaşmıştı. İki Bond filmi, Skyfall ve Spectre de bu kariyere dahil. Aynı zamanda Penny Dreadful adlı TV dizisinin yanı sıra daha yeni çıkan Penny Dreadful: City of Angels'ın yaratıcısı, baş yapımcısı ve yazarıydı.

İsimsiz LGBTQIA+ korku filmi daha önce "Whistler Camp" adıyla anılıyordu. Henüz yapım veya çekim tarihi belirlenmemiş olsa da şuan geliştirme aşamasında. 

Kübra Karasu