sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Aralık 2022

Cocaine Bear (Çıldırmış Ayı) Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı Yayınlandı!

Bir kara ayı bol miktarda kokain yutarsa ​​ne olur? Bu olay 1985'te yaşanmış gerçek bir olay. Bu soruyu yanıtlamak için aktör-yönetmen Elizabeth Banks'in yakında çıkacak olan gerilim filmi Cocaine Bear izleyiciyle buluşacak. 

Yeni fragman filmi, abartılı şiddete fazlasıyla eğilen bir kara komedi olarak karşımıza çıkarıyor. Fragman, bir ayı tarafından saldırıya uğramadan önce orman içinde harap olmuş bir ziyaretçi merkezine gelen bir çift sağlık görevlisiyle açılıyor. 

Cocaine Bear'da Ray Liotta, Keri Russell (The Americans), O'Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Alden Ehrenreich, Jesse Tyler Ferguson, Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr., Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019's Charlie's Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects) ve Emmy ödüllü Margo Martindale yer alıyor. Senaryo Jimmy Warden tarafından yazıldı.

Banks, filmin yönetmeni olmanın yanı sıra, Max Handelman ile birlikte Brownstone Productions için yapımcı olarak da görev yapıyor. Oscar ödüllü Phil Lord ve Christopher Miller, Aditya Sood ile birlikte Lord Miller için yapımcılık yapıyor ve Jurassic Party'den Brian Duffield da yapımcılar arasında yer alıyor. Filmin yürütücü yapımcılığını Robin Mulcahy Fisichella, Alison Small ve Nikki Baida üstleniyor.

Cocaine Bear, 31 Mart 2023'te sinemalarda olacak. 

Fragman


Kübra Karasu