sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Kasım 2021

Dan Aykroyd Açıkladı: 80'ler Komedisi The Great Outdoors'un Devam Filmi Yapım Aşamasında!

69 yaşındaki komedi ikonu Dan Aykroyd, THR ile yaptığı röportajda, orijinal yönetmen Howard Deutch ile The Great Outdoors'un devamını planladığını doğruladı.

John Hughes tarafından yazılan 1988'deki The Great Outdoors (Zırdeli Bacanaklar), Howard Deutch tarafından yönetilmişti. John Candy'nin 1994 yılında vefat etmesiyle Dan Aykroyd, The Great Outdoors'un devam filminin Candy'nin yokluğunun ardında bıraktığı boşluğu doldurmak için doğru aktörü bulmaya bağlı olduğunu söyledi.



Aykroyd konuyla ilgili, "Howie Deutch filmde gerçekten eğlenceli bir yönetmendi. Candy ve benimle ilgilenmeyi severdi. Howie ve ben The Great Outlaws adlı devam filmi üzerinde çalışıyoruz. Candy gibi bir figür arıyorum. Gerçekten ilginç isimler var ama kim olduğunu söyleyemem. Howie ve ben, Roman'ı federal bir ajanı kurban eden bir saadet zinciri adamı olarak geri getirmek için gıdıklanıyoruz. Kim bilir? Doğru partneri bulursam…" ifadelerini kullandı.

Dan Aykroyd, Ray Stantz olarak rol aldığı yeni devam filmi Ghostbusters: Afterlife'da; Bill Murray (Peter Venkman), Ernie Hudson (Winston Zeddemore), Sigourney Weaver (Dana Barrett) ile birlikte geri dönmeye hazırlanıyor. Ghostbusters: Afterlife 19 Kasım'da sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu