sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 10 Aralık 2020

Defne Samyeli: Erkekler Kendini Fasulye gibi Biraz Nimetten Sayıyor!

Sol Yanım dizisiyle izleyici karşısına çıkan Defne Samyeli katıldığı programda kendiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

İşte Defne Samyeli’nin açıklamalarından satır başları:

"Ben 48 yaşımdayım 20 yaşımdan beri ne aktivitemde değişiklik var ne de başka bir şey yapıp da ‘yoruldum’ diyemiyorum. 60 -70 -80 yaşım için hayallerim var. Gazeteler yazmasa ben yaşımın farkında değilim."

Erkekler Kendini Nimetten Sayıyor

"İlişkilerimde güven sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda roller değişti gibi… Kadınlar daha bir erkek gibi davranmaya erkekler de daha kadın gibi davranmaya başladı. Erkekler kendini fasulye gibi biraz nimetten sayıyor. Erkekler bana kızacaklar ama annelerimiz oğulları var diye öyle mutlular ki ‘oğlum da oğlum’ diye büyüyorlar, paşa muamelesiyle büyüyor erkeklerin çoğu…"

"Kadın rolleri daha küçük yaşta bizim üzerimize giydiriliyor. O zaman da erkek kendini ‘kadınları seçen o’ tavırlarına giriyor. Kadınlar da biz kendimizi erkeklere beğendirmek zorundaymışız gibi bir yükle hayata bakıyoruz. Aslında olması gereken tam tersi. ‘Erkek olsun da çamurdan olsun’ durumu varmış gibi hareket ediyorlar son zamanlarda. Bunda çok büyük neden de kadınlar, hem yetiştirmek hem de bu şekilde davranmak…"

Tek Eşliliğe İnanıyorum

"Sevdiğin birisiyle aynı yatakta isterse horlasın, sarılıp uyumak da çok güzeldir ama filmlerde falan öyle mükemmel yansıtılıyor ki her şey... Hayır, gerçek hayat böyle değil. Anlaşmazlıklar da olmalı ilişkide."

İŞTE O PROGRAM