sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Kasım 2021

Disney İmzalı “Encanto”nun Yapım Süreciyle İlgili Yeni Video Yayınlandı!

Encanto'nun sinemalarda gösterime girmesine sadece iki hafta kala Disney, en yeni animasyon filmi için beklentileri yükseltmeye devam ediyor. Şirket, Twitter takipçileri için filmin yapımıyla ilgili, büyülü Madrigal ailesini ve Kolombiya'nın Cocora Vadisi'ndeki casitalarının büyülü dünyasını hayata geçirme sürecini anlatan yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Yeni tanıtım filmin yaratıcı ekibinin Madrigaller'in yaşadığı yemyeşil dünyayı yaratmak için geçirdiği süreci öne çıkarıyor. Ayrıca ekibin, filmin yeri hakkında bir fikir edinmek için yönetmen Jared Bush'un “şimdiye kadar bulunduğu en güzel yerlerden biri” olarak tanımladığı Cocora Vadisi'ne yaptığı geziyi de gözler önüne seriyor.

Tanıtım filmi ayrıca izleyicilere filmin vizyona girmesinden önce, bilinmeyen nedenlerle aileden sürgün edilen Mirabel'in (Stephanie Beatriz) amcası Bruno'ya (John Leguizamo) ilk bakışları ve Hamilton bestecisi tarafından yazılmış yeni müziğe bir bakış da dahil olmak üzere yeni görüntüler sunuyor. Filmi “neşeli” olarak nitelendiren Lin-Manuel Miranda: “Kolombiya müziğine kendimi kaptırmak inanılmaz bir deneyimdi ve bu inanılmaz karakterler için şarkı yazmak çok keyifliydi. Bu film aile ve ailenizdeki rolünüz hakkında. Umarım insanlar aileleriyle birlikte gidip izlerler. Bence insanlar kendilerini farklı aile üyelerinde görecekler. Bu sadece keyifli bir deneyim yaşayacaklarını düşünüyorum."

Diğerlerinin yanı sıra María Cecilia Botero, Diane Guerrero, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Wilmer Valderrama, Carolina Gaitán, Rhenzy Feliz, Ravi-Cabot Conyers ve Adassa'nın da seslerini taşıyan Encanto, 24 Kasım'da gösterime girecek. 

Tanıtım Videosu
 


Kübra Karasu