sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Haziran 2022

Ethan Hawke & Pedro Pascal, Pedro Almodóvar'ın Yeni Filminin Başrolünde!

Oscar Ödüllü yazar ve yönetmen Pedro Almodóvar yeni filmi Strange Way of Life (Orijinali Extraña Forma de Vida) için Pedro Pascal ve Ethan Hawke ile anlaştı.

Günümüzün en tanınmış İspanyol film yönetmeni Pedro Almodóvar, yeni Western filminin çekimlerine Ağustos ayının sonlarında başlayacak. Almodóvar, Strange Way of Life'ı çektikten sonra Lucia Berlin'in New York Times'ın en çok satan kitabından uyarlanan A Manual for Cleaning Women ile İngilizce ilk uzun metrajlı filmini çekecek. Filmin gelecek yıl yapılması planlanıyor ve başrolünde Akademi Ödüllü Cate Blanchett yer alacak.

Strange Way of Life'da Ethan Hawke ve Pedro Pascal, orta yaşlı silahşör ikilisi Jake ve Silva'yı canlandıracaklar. Variety'ye göre, kısa film Silva'nın Bitter Creek'teki Şerif Jake'i ziyaret etmek için çölde at sürmesiyle başlıyor. Yirmi yıldan biraz daha uzun bir süre önce, adamlar birlikte kiralık silahşörler olarak çalışmışlardır. Silva'nın Bitter Creek'e gitmekteki amacı, eski arkadaşıyla hoş bir şekilde yeniden bir araya gelmektir. Fakat Jake'in bu seyahat için gizli bir nedeni daha vardır. Yönetmen Almodóvar'ın senaryonun geri kalanıyla ilgili bilgileri gizli tuttuğu biliniyor.



Filmin adı, gelmiş geçmiş en ikonik Portekizli fado şarkıcısı Amália Rodrigues'in bir şarkısından esinlenmiştir. Portekizce olarak adlandırılan "Estranha Forma de Vida", kaygı, melankoli, Portekizce'ye özgü "saudade" terimini ve kişinin kalbinin arzularını dizginlemenin zorluğunu ifade eden bir şarkıydı.

Strange Way of Life, 1966'nın efsane filmi The Good, the Bad, and the Ugly'nin çekildiği aynı bölge olan İspanya, Almería'nın Tabernas çöl bölgesinde çekilecek. Almodóvar'ın yapım şirketi ayrıca şu anda ek sahneler çekebilmek için başkent Madrid'e yakın bir çiftlik inşa ediyor.

Hawke ve Pascal'ın yanında genç İspanyol aktörler Jason Fernández, George Steane ve Manu Ríos ve Portekizli aktör José Condessa yer alacak. Pedro Casablanc ve Sara Salámo da projede rol alacak.

Strange Way of Life için henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu