sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 09 Aralık 2020

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu!

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 2 - 8 Aralık 2020 haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi.

Haftanın en çok konuşulan ismi Cemal Hünal oldu. Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Cemal Hünal'ın Survivor yarışmacı kadrosunda yer alması gündeme bomba gibi düştü. Aynı zamanda Cemal Hünal, 2021 yılında Fox Tv'de yayınlanacak olan Sadece Bir Gece adlı filmin başrolünde de yer alacak.

Haftanın en çok konuşulanları arasında 2. sırada yer alan Haluk Bilginer'in geçtiğimiz hafta 9 Kere Leyla adlı filmi Netflix ile izleyicinin beğenisine sunuldu. Güçlü kadrosuyle beraber Ezel Akay'ın yönetmenliğini üstlendiği film eleştiri yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz haftalarda Cem Yılmaz ile ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya haftanın en çok konuşulan 3. ismi oldu. Serenay Sarıkaya bu defa Kaz Dağları'ndan aldığı arsayla gündem oldu.

9 Kere Leyla'da Haluk Bilginer ile başrolü paylaşan Demet Akbağ da haftanın en çok konuşulan 4. ismi oldu.

Kerem Bürsin ile adı sık sık aşk dedikodularına karışan Hande Erçel de haftanın en çok konuşulan 5. ismi oldu. Erçel aynı zamanda MAG Aralık sayısının kapağında yer aldı.

İŞTE O LİSTE

Listenin büyük halini görmek için tıklayınız.