sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Ekim 2021

Henry Cavill'dan Samuel L. Jackson'a Birçok Yıldızı Buluşturan "Argylle"in Çekimleri Başladı!

Matthew Vaughn'un en yeni casus aksiyon filmi Argylle, Avrupa'da ana çekimlerine resmen başladı. 

Filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna son olarak Tony Ödülü adayı Ariana DeBose dahil oldu. DeBose, daha önce duyurulan Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena ve Samuel L. Jackson'ın yer aldığı yeni filmde rol alacak. İlk oyunculuğunu Argylle'de yapan Pop yıldızı Dua Lipa, filmin başlık parçası ve müziği için de çalışmalar yapacak. 



Ellie Conway'in henüz yayınlanmamış aynı adlı casus romanından uyarlanan film, dünyanın en büyük casusu Argylle'in kendisini dünyayı dolaşan bir maceraya kaptırmasını konu alıyor. Argylle, planlanan bir serideki en az üç filmden ilki ve Amerika Birleşik Devletleri ve Londra dahil olmak üzere çeşitli yerlerde geçecek. Yönetmen Vaughn yaptığı açıklamada, "Bu ilk taslak taslağı okuduğumda, bunun Ian Fleming'in 50'lerdeki kitaplarından bu yana en inanılmaz ve orijinal casus serisi olduğunu hissettim. Bu, casus türünü yeniden icat edecek." dedi.

Vaughn, filmi Jason Fuchs tarafından yazılan bir senaryodan yönetiyor. Filmin yapımcılığını MARV ve Vaughn'un düzenli işbirlikçileri Adam Bohling ve David Reid'in yanı sıra Fuchs üstleniyor. Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn ve Adam Fishbach filmde yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Kübra Karasu