sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ekim 2022

“Hızlı ve Öfkeli” Filminin Yaratıcıları Tamamen Kadınlardan Oluşan Yeni Bir Spin-off Yapabilir!

Bildiğimiz kadarıyla Hızlı ve Öfkeli serisi, yakında çıkacak olan Fast X ile başlayan iki filmlik finalle yakında sona erecek. Hayranlar, uzun süredir tamamı kadınlardan oluşan bir yan ürün istediklerini duyurmuşlardı. Universal Pictures film şefi Donna Langley, Business Insider ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, sadece kadınlardan oluşacak bir "Fast" filmi görmeyi onların da istediğini açıkladı.

Fast & Furious | Gal gadot wonder woman, Gal gardot, Gal gadot

Seri, 2001 yılında yayınlanan Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster başrollü Hızlı ve Öfkeli filmi ile başladı ve dokuz film, bir kısa film ve bir televizyon dizisiyle büyüdü. Gal Gadot'un Gisele Yashar'ı, Nathalie Emmanuel'in Ramsey'i, Michelle Rodriguez'in Letty Ortiz'i, Helen Mirren'in Queenie'si gibi güçlü kadın karakterlere yeni filmde Brie Larson da eklenecek. Hayranların tamamı kadınlardan oluşan bir topluluk görmek istemesi bu yüzden şaşırtıcı değil.

Langley röportajın devamında, “Vin [Dizel] de istiyor. Serimizde çok sayıda harika kadın karakter var ve şimdi inanılmaz kadroya Brie Larson da eklendi. Sadece kadınların olduğu bir ‘Fast’ yaptığımızı görmeyi çok isterim.” dedi.

Kadın topluluğundan oluşacak filmin çalışmaları muhtemelen seri final yaptıktan sonra başlayacak. İlk final filmi Fast X'in şu anda 19 Mayıs 2023'te yayınlanması planlanıyor.

Kübra Karasu