sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Nisan 2022

Jason Momoa'nın Sonraki Projesi "Minecraft" Filmi mi?

Jason Momoa, Warner Bros. ile başarılı ortaklıklarını genişletiyor.

DC süper kahraman filmi Aquaman, Justice League, Dune ve yakında çıkacak olan Aquaman and the Lost Kingdom'da başrol oynayan Jason Momoa'nın sıradaki projesi sevilen oyunu serisi Minecraft'ın film uyarlaması olabilir.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Momoa, yıllardır üzerinde çalışılan live-action uyarlamasında rol almak için son görüşmeleri gerçekleştiriyor. Jared Hess, filmin yönetmen koltuğunda oturacak. 



Minecraft filmi ilk olarak 2014 yılında duyuruldu ve o zamandan beri birçok yönetmen projeye gelip gitti. Sinemaya uyarlaması oldukça zor bir oyun olduğu için Warner Bros. yavaş adımlarla ilerlemeyi seçiyor olabilir. Çünkü oyun uyarlamaları ya çok sevilir ya da herkes tarafından eleştirilir. 

Tüm bunlarla birlikte Momoa'nın bir anlaşmaya varmasıyla, proje sonunda bir sonraki adıma geçiyor gibi görünüyor. Bu da aynı zamanda senaryonun son aşamasının da yaklaştığını gösteriyor.

Warner Bros. henüz Minecraft filmi ile ilgili daha fazla ayrıntı açıklamadı. Gelişmeleri Sinemaport'tan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu