sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2022

J.D. Dillard'ın "Star Wars" Filmi Artık Yapılmayacak!

The Wrap'ın bildirdiğine göre J.D. Dillard artık herhangi bir Star Wars filmini yönetmeyecek.

Bu haber, Shawn Levy'nin bir Star Wars filmi yönetmek için görüşmelerde bulunduğunu belirten haberlerin hemen ardından geldi. J.D. Dillard'ın yeni Star Wars filmini yönetmeyeceği haberine ek olarak, artık yönetmeye hazır olduğu Rocketeer devam filmine de bağlı olmadığını açıkladı. Devam filmi için planlar iki yıl önce harekete geçirilmişti. Şuan devam filminin başına başka birinin mi geçeceği veya projenin tamamen rafa mı kaldırılacağı belli değil.

J.D. Dillard Says He's No Longer Working On A 'Star Wars' Film Or The  Sequel To 'The Rocketeer'

The Wrap ile yaklaşmakta olan filmi hakkında bir röportajda Dillard'a, son birkaç yıldır bağlı olduğu birkaç yapım projesi hakkında sorular soruldu, bunlardan biri ise isimsiz Star Wars filmiydi. Dillard, Star Wars da dahil olmak üzere bu projelerin artık başında olmadığını açıkladı. Hala bir uzay filmi yönetmeye istekli olduğunu da söyledi.

Dillard'ın filmi yapılmayacak olsa da Disney, Star Wars evreniyle ilgili birçok yapımı izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Kısa süre önce Amandla Stenberg ve Squid Game yıldızı Lee Jung-jae'nin başrollerini paylaştığı Acolyte prodüksiyona girdi ve The Mandalorian'ın 3. Sezonu gelecek yıl yayınlanacak. 

Kübra Karasu