sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2023

Melissa Barrera Filistin'e Destek Verdiği için "Çığlık 7"den Kovulmuştu: "Wednesday" Yıldızı Jenna Ortega da Projeden Ayrıldı!

Sadece bir gün önce Spyglass Media Group'un Scream serisi yıldızı Melissa Barrera'yı Filistin'e destek verdiği için Scream 7'den çıkardığı ortaya çıktıktan sonra, onun filmde kardeşi olan diğer başrol oyuncusu Jenna Ortega'nın filmden ayrıldığı açıklandı.

Jenna Ortega'nın projeden Melissa Barrera'nın kovulması nedeniyle ayrıldığı düşünülüyor fakat nedeni program çakışmaları olarak açıklandı. İki başrol kadın oyuncusunu kaybetmek, özellikle Ortega'nın sahip olduğu yıldız gücü göz önüne alındığında, serinin yedinci filmi için yıkıcı bir darbe olacak. Çünkü Jenna Ortega, onu yükselten ve herkese tanıtan Wednesday dizisindeki rolüyle tam bir yıldız isim haline geldi. 



Melissa Barrera, İsrail ve Filistin arasındaki çatışma başladığından beri sosyal medya hesaplarından seslendirdiği pro-Filistin duruşu nedeniyle Scream 7'den kovulmuştu. Haberin detayları için tıklayınız.  Çığlık serisini yeniden başlatan ve geçen yıl vizyona giren filmde yeni hikaye, Melissa Barrera'nın Sam Carpenter ve Jenna Ortega'nın Tara Carpenter karakterleri etrafında şekillenmişti ve yaratıcı ekip hala yedinci filmi yapmak istiyorsa büyük bir değişiklik yapmak zorunda kalacak.

Henüz vizyon tarihi açıklanmayan Çığlık 7'nin çekilip çekilmeyeceği tamamen belirsiz bir hale geldi. Yeni gelişmeler için Sinemaport.com'u takipte kalın.

Kübra Karasu