sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ekim 2022

Robert Pattinson Başrollü “The Batman”in Devam Filmi 2025’ten Önce Gelmeyecek!

DC imzalı The Batman hayranları, devam filmi için uzun bir süre beklemek zorunda kalabilir.

Variety'nin yeni bir haberine göre The Batman 2'nin en az 2025'e kadar çıkması beklenmiyor. Matt Reeves imzalı ilk film, bu yılın Mart ayında vizyona girdinde izleyicilerin beğenisini hızlıca kazandı.

Nisan ayında ise Warner Bros., Matt Reeves'in yönetmen olarak ve Robert Pattinson'ın Batman olarak geri döneceği bir devam filminin yapım aşamasında olduğunu duyurarak hayranları heyecanlandırmıştı. Devam filminin ertelenmesi kararı, muhtemelen James Gunn ve Peter Safran'ın DC Studios'un ortak CEO'su olarak atanmasının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. 

The Batman Film İncelemesi - I'm Vengeance! - Düşlerden Gerçeğe

DC’nin iç karışıkları Batgirl ve The Wonder Twins gibi bazı yapımların beklemeye alınması ve hatta iptal edilmesiyle birlikte çok sayıda projenin durumunu da etkiledi. The Batman 2'nin de iptal edileceği konusunda bazı endişeler vardı fakat ilk filmin başarısı bunun olmasını engelleyecek güçteydi. Aynı zamanda Matt Reeves'in şu anda Mattson Tomlin ile birlikte senaryoyu yazmaya başladığı da duyuruldu.

Matt Reeves kısa süre önce DC Studios ile bir anlaşma imzaladı ve gelecekteki projeleri için “The Batverse” olarak adlandırılan ayrı bir evren yaratmayı planlıyor. Bu, Gunn ve Safran'ın oluşturmayı planladığı sinematik evrenden bağımsız olarak daha fazla Batman filminin ve yan ürünlerinin geleceği anlamına da geliyor.

The Batman 2’nin 2025’ten önce gelmeyecek olması uzun bir zaman gibi görünse de devam filmleri ile orijinal film arasındaki üç yıllık boşluk, çoğu büyük seri için aslında standart bir zamanlama. Reeves'in senaryoyu bitirmesi bir yıl, çekimleri ve prodüksiyonu bitirmesi ise en az bir yıl daha alacaktır.

The Batman 2 hakkındaki en yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu