sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 11 Aralık 2020

Sol Yanım ve İyi Aile Babası Tutunamadı, İşte 10 Aralık 2020 Reyting Sonuçları!

10 Aralık Perşembe akşamı ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, Fox TV’de Mucize Doktor, TV8’de Masterchef, Kanal D’de İyi Aile Babası, Star TV’de Sol Yanım, TRT1’de Kalk Gidelim ve Show TV’de Alev Alev izleyiciyle buluştu.

Bir Zamanlar Çukurova, geçen hafta 13 reyting oranına çıkmıştı, bu hafta 12 reyting oranına düşse de yine zirvede. ATV’nin sevilen dizisi 1. sırada yer alırken rakibi Mucize Doktor bu hafta 2. sırada yer aldı. Son 2 hafta 3. sırada yer alan yapım 8 reyting puanıyla 1 sıra yükseliş gösterdi.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Alev Alev 5. bölümüyle dün izleyiciyle buluştu. Total sıralamada genelde 6. sıradaki yer alan yapım bu hafta 5. sıraya yükseldi. Kemik kitlesini oluşturmaya başlayan yapımın reyting oranı 7'ye yaklaştı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor ile yarış içerisinde olması beklenen yapım, ligin biraz dışında yer alsa da yeni başlayan Sol Yanım ve İyi Aile Babası aynı performansı sergileyemediği için iyi bir başlangıç yaptığı anlaşılıyor. Alev Alev perşembe akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi olmaya devam edeceğe benziyor.

Geçen hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası Total sıralamada bu hafta da kendine yer bulamadı. 24. sıraya gerileyen yapım tam 10 sıra geriye düştü. Dizinin reyting oranı da 3'ten 2'ye düştü. Geçen hafta AB sıralamasında 5. sırada yer alan yapım, bu hafta orda dailk 10'a giremedi. Güçlü kadrosu bulunan yapımın, yanlış gün seçimine kurban gideceğe benziyor.

2. bölümü yayınlanan Sol Yanım da kötü başlangıcını sürdürdü. 17. sırada yer alan yapım 3 reyting oranında kaldı. AB sıralamasında da kendine yer bulamayan yapımın akıbetinin ne olacağı tartışmalı.

Kalk Gidelim bu hafta da reyting sıralamalarında kendine yer bulamayan yapımlardan oldu. Dizi 135. bölümde final yapma kararı aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1BIR ZAMANLAR CUKUROVAATV
2MUCIZE DOKTORFOX
3ESRA EROL'DAATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5ALEV ALEVSHOW TV
6BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)ATV
7MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
8HAVA DURUMUATV
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10MUCIZE DOKTOR (OZET)FOX

AB İLK 10 PROGRAM

1MUCIZE DOKTORFOX
2BIR ZAMANLAR CUKUROVAATV
3SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
4ALEV ALEVSHOW TV
5MUCIZE DOKTOR (OZET)FOX
6ESRA EROL'DAATV
7BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET)ATV
8MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
9MASTERCHEF TURKIYETV8
10HAVA DURUMUATV