sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Kasım 2021

Taylor Swift, Sadie Sink ve Dylan O'Brien'ın Başrollerini Oynadığı Kısa Film "All Too Well"i Yayınladı!

Şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift, kendisinin yazıp yönettiği aynı adlı şarkıya dayanan All Too Well adlı kısa filmini izleyiciyle buluşturdu.

Yaklaşık 14 dakikalık kısa filmde Stranger Things'den Sadie Sink, The Maze Runner'dan Dylan O'Brien ve Taylor Swift'in kendisi rol alıyor.



Film, şair Pablo Neruda'dan bir alıntıyla başlıyor: “Aşk çok kısa, unutmak çok uzun” ve ardından arka planda “All Too Well”in 10 dakikalık yeni bir versiyonunu sunuyor. Aşkın nasıl başladığını romantikleştiren kısa bir girişten sonra yedi küçük bölüme ayrılmış. İlişkinin güzel evrelerinden sonra, “Bir Şehir Dışı Kaçış”, “Camdaki İlk Çatlak”, “Gerçek misin?”, “Kırılma”, “Çarpma”, “Hatırlama” ve “On Üç Yıl Geçti” ile karşılaşırız. Bunlar bizi bir ilişkinin ham duygularına götürüyor. Hikayenin, 35 milimetrelik bir Kodak filminde çok sayıda aşırı yakın çekimle çekilme şekli, deneyimi olduğundan daha da kişisel kılıyor.

Film, Cuma günü New York City'deki AMC Lincoln Center tiyatrosunda Swift, Sink ve O'Brien'ın katılımıyla gösterime girdi ve aynı gece YouTube'da izleyiciyle buluştu.

All Too Well


Kübra Karasu