sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ocak 2023

Yeni Biyografi Filminde Michael Jackson'ı Yeğeni Canlandıracak!

Lionsgate imzalı Michael Jackson'ın müzik kariyeri ve kişisel yaşamının iniş çıkışlarını anlatan biyografik filmi başrol oyuncusunu buldu.

Popun Kralı Michael Jackson, beyazperdede yeğeni Jaafar Jackson tarafından canlandırılacak. Jaafar, Jackson'ın kardeşi Jermaine Jackson'ın oğludur.

Michael filmi Antoine Fuqua tarafından yönetiliyor. Jaafar'ın başrolde yer alacağı duyurusunu yönetmen Fuqua, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Jaafar, kendi başına bir şarkıcı-söz yazarı ve Fuqua, yeni başrol oyuncusu hakkında şunları söyledi: “Jaafar'ın Michael'ı canlandırmasını izlemek inanılmaz derecede heyecan verici. Michael'ı taklit etme konusunda doğal bir yeteneğe ve kamerayla harika bir kimyaya sahip olan Jaafar ile ilk tanıştığımda çok manevi bir bağ vardı.” 
 


Graham King'in yapımcılığını üstleneceği projenin senaryosunu üç kez Oscar adayı olan John Logan kaleme aldı. Jackson ailesinin projeye dahil olduğu gerçeği göz önüne alındığında, belki de Jackson'ın yeğeninin başrolü üstlenmesi şaşırtıcı gelmemeli. Ancak müzikal geçmişi ve benzerliği, onu ne olursa olsun bu rol için uygun bir isim yapıyor. 

Michael filmi bu yılın sonlarında çekimlere başlayacak. 

Kübra Karasu