sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2023

Yeni "Garfield" Filminde Sevilen Kedinin Sesi Olan Chris Pratt Kamera Arkasından Fotoğraf Yayınladı!

Chris Pratt Garfield filminin kamera arkasından fotoğraf yayınlayarak yaklaşan animasyon filmi için çalışmaların yeniden başladığını duyurdu.

Hollywood'da film çekimleri hem yazarlar hem de oyuncuların grevleri sırasında tamamen durmuştu. Şimdi grevlerde anlaşma sağlandığı için kameralar yeniden dönmeye başladı. Chris Pratt de sinemanın huysuz kedisini seslendirmek için işine geri döndüğünü Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

The Garfield Movie, gelecek yıl vizyona girecek en çok beklenen animasyon yapımlarından biri. Hayranlar son olarak 2006 yapımı filmde Garfield'ı büyük ekranda gördüler. The Garfield Movie, ilk olarak 2016 yılında üretimde olduğu duyuruldu ve birkaç aksaklığa uğramış uzun bir proje oldu. Pratt'ın seslendirme kadrosuna girmesiyle 2021 yılında üretim hız kazandı. Ama grevler nedeniyle proje yeniden sekteye uğramıştı. Grevlerin de sona ermesiyle Sony sonunda hayranların uzun sabrını ödüllendirdi ve Garfield'ın çok beklenen dönüşüne ve komik maceralarına işaret eden yeni bir fragman yayınladı. Fragmanı izlemek için tıklayınız. Hikaye, Garfield'ın uzun zaman önce kaybettiği babası Vic adlı sokak kedisine olan yeniden birleşmesine odaklanacak ve Garfield'ı yüksek bahisli bir soygun için ona katılmaya zorlayacak.

Pratt'ın yanı sıra The Garfield Movie'de Samuel L. Jackson babası Vic'i, Nicholas Hoult sahibi Jon'un sesi olarak izleyiciyle buluşacak. Garfield, 24 Mayıs'ta sinemalarda!

Kamera Arkası

Kübra Karasu