sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Ocak 2022

Eray Altay’ın Psikolojik-Gerilim Türündeki ‘’Obsesyon’’ İsimli Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Sıra dışı bir anlatıma sahip Obesesyon filminin çekimleri tamamlandı.

Yönetmen koltuğunda Eray Altay’ın oturduğu, yapımcılığını ise Ensar Sevim ve Nilay İslamoğlu’nun üstlendiği filmin başrollerinde; Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli, Sarp Can Köroğlu ve Burcu Karakaya’nın bulunduğu, Obsesyon isimli sinema filminin bir süredir devam eden çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.



Ne Film Medya tarafından hazırlanan Obsesyon isimli sinema filminin çekimleri yaklaşık 3 hafta sürdü ve İstanbul’da gerçekleştirildi.
2022 yılının ilk aylarında izleyicilerle buluşması beklenen film hakkında konuşan Eray Altay, harika bir ekip ile ve çok iyi oyuncularla güzel geçen bir set dönemi geçirdiklerini anlattı.



Eral Altay, “Yönetmen olarak dört tane oyuncum var ve harika bir iş çıkarttılar. Güzel bir ekip olduk. Oyuncularla çok iyi anlaştık” diye konuştu.



Psikolojik gerilim türündeki sinema filminin çekimlerinin beyin yakan bir iş olduğunu ve çekimler sırasında zorlandıklarını ifade etti.
Filmde Defne karakterini canlandıran Burcu Karakaya, çok keyifle başladıklarını ve izlemeyi heyecanla beklediklerini anlattı.

Ege Kökenli ise, “Hakikaten keyif aldık. Çünkü çok sevdiğim arkadaşlarımla çalışma fırsatım oldu hem de yeni tanıyıp dost olabileceğim insanlarla tanıştım” ifadelerini kullandı.