sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 07 Kasım 2022

James Gunn Kendi DC Evreninin Şimdiye Kadarki En Büyük Hikayeyi Anlatacağını Söyledi

DC Universe'nin yeni eşbaşkanlarından ve eş CEO'larından biri olan ünlü yönetmen James Gunn, yeni açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor.

James Gunn ve Peter Safran'ın DC'nin yeno CEO'ları olması son zamanların en çok konuşulan haberlerinden biri. DC'deki Warner Bros. sebepli iç karışıklar birçok projenin iptaline veya ertelenmesine sebep olmuştu. Bu kötü gidiş, DC'nin de birçok filmine imza atan ünlü yönetmen Gunn ve Safran'ın yönetici konumuna getirilmesiyle durduruldu denebilir. Çünkü ünlü film yönetmeni ve yapımcı beraber DC Evreninin 10 yıllık planını da oluşturacak ikili olacak ve iki isim de hayranların güvenini yaptığı projelerle çoktan kazanmıştı. 

-

Gunn, yeni pozisyonuyla ilgili hayranlara seslendiği beş Tweet'lik bir flood yayınladı. Ünlü yönetmen Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İlk odak noktamız, yeni DCU'yu ortaya çıkarmak ve birden fazla film, televizyon şovu ve animasyon projesinde anlatılan en büyük hikayeyi anlatmak olacak. Çoklu evrendeki tüm DC fandomlarını ve diğer herkesi bu yeni evrene davet ediyoruz. Daha fazlasını ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini de kullandı.

Gunn'ın Twitter açıklamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Kübra Karasu