sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 26 Eylül 2021

‘’Korku Seansı’’nın Çekildiği Ev Satışa Çıkarıldı!

Korku filmleri arasında önemli bir hayran kitlesine sahip olan serinin çekildiği ev satılıyor.


İlk filmi 2013’te vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Korku Seansı’nın devam filmleri de büyük ilgi toplamıştı. Serinin çekildiği ev iki yıl içerisinde ikinci kez satılığa çıkarıldı.



Harrisville, Rhode Island'da bulunan ev 1736 senesinde inşa edilmiş ve 2019 yılında paranormal olaylara meraklı bir kişi olan Cory Heinzen tarafından 440,000 doların altında bir fiyata satın alınmıştı.

Heinzen aldığı ikonik evi 1.200.000 dolara satmaya hazırlanıyor.

Evin satılık ilanında ise, alıcının "olağanüstü bir kültürel tarihe sahip olma" fırsatına nail olacağı belirtiyor. Ayrıca ilanda; "1800'lerde evde yaşayan Bathsheba Sherman'ın musallat olduğu söylentisiyle birlikte 1677 Round Top Road, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en meşhur perili evlerden biridir." ifadeleri yer alıyor.



Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en meşhur perili evlerden biri olmasının nedenleri arasında birçok etken var. 1970 yılında bahsi geçen evde çocukluğunu geçiren Andrea Perron, ailesinin evdeki paranormal deneyimlerini anlatan "House of Darkness, House of Light" üçlemesini yazdı. Kitabın yazılması ve paranormal araştırmacılar olan Ed ve Lorraine Warren tarafından evin araştırılmasıyla da Korku Seansı filmlerinin çıkışı gerçekleşti.