sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 19 Eylül 2022

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Halkın Seçimi Ödülünü Kazanan Filmler Belli Oldu!

Kanada'da düzenlenen Toronto Uluslararası Film Festivali (TIFF), bu yıl 45. yılını kutladı. Bu yılki festivalde, Steven Spielberg'in yarı otobiyografik draması The Fabelmans da dahil olmak üzere seçkin ve beğenilen çok sayıda film vardı.

Yakında çıkacak olan filmin ilk beğenileri arasında, Sarah Polley'nin tam zamanında çekilen Women Talking ve Rian Johnson'ın Netflix devam filmi Glass Onion: A Knives Out Mystery ile birinci ve ikinci ikinciliği alan Film Halkın Seçimi Ödülü'nü kazanırken, muazzam izleyici resepsiyonu oldu. atamalar. Her üç film de bu yılki bir haftalık etkinlikte en çok övülenler arasındaydı ve coşkulu kalabalığın sevgisini kazanan tek film kesinlikle onlar değildi.

GÜNÜN COLLIDER VİDEOSU

Kapat

Gerçekten de, film festivalinin sıcak sevgileriyle uzaklaşan Fabelmans ile birlikte, Eric Appel'in Weird: The Al Yankovic Story, Roku'nun baş müzikal komedyeni olarak Daniel Radcliffe'in oynadığı uzun metrajlı müzik biyografik parodisi, bu yıl Midnight Madness'ta Halkın Seçimi kazananı oldu. Ödül kategorisi. İlk ikincisi, bu yılın başlarından X'in renkli bir prequel olan Ti West'in Pearl'ü ve Tim Story'nin 3Peat Comedy'nin aynı adlı taslağına dayanan korku-komedisi The Blackening oldu. Bu kategorinin festivalin en çılgınları arasında yer aldığı düşünülürse, bu ödül kategorisinde sergilenen dinamik bir dizi başlığı görmek anlaşılabilir bir durum.

Aynı şekilde, Belgesel Ödülü bölümünde, Hubert Davis'in Kara Buz'u sonuçta galip gelirken, Stephanie Johnes'in Maya'sı ve The Wave ve Babak Payami'nin 752 is Not a Number'ı da birincilik ve ikincilik olarak kabul edildi. sırasıyla. Davis'in hokeyin sorunlu tarihini ırkçılıkla inceleyen bir Kanada filmi, yönetici yapımcılar Drake, LeBron James ve Maverick Carter'dan geliyor ve eleştirmenler filmi "perçinleyici bir çalışma" ve bir savaş hakkında "gerekli bir uyandırma çağrısı" olarak selamladı. ülkenin en popüler sporlarından birinde yeterince tartışılmayan bir konu.


Daniel Radcliffe Al Yankoviç olarak
İLİŞKİLİ:

Steven Spielberg'in 'The Fablemans'ı TIFF'de Dünya Prömiyerini Ayarladı

Bu yılki TIFF'de beğenilen filmlerin arasında, Spielberg'in içe dönük draması, kamera önündeki ve arkasındaki yetenekleriyle erken Oscar ödülü kazanan, en başarılı olanlar arasında yer aldı. Bu nedenle, Fabelmans'ın neden bu yılki People Choice Ödülü sahibi olduğunu anlamak kolay, özellikle de bu yılın En İyi Film ödülünü alıp gideceğini düşünenler varken. Elbette, bu film ödül sezonunu sallamaya ayarlanmışsa, bu ödül, potansiyel olarak uzun bir kupa serisinde ilklerden biri olarak hizmet edecektir.

The Fabelmans'ın büyülü fragmanına aşağıdan göz atın: