sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Eylül 2023

1 Eylül 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: The Equalizer 3, Ölümüne Aşk...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi.

1. The Equalizer 3 (Adalet 3: Son)

Tür: Aksiyon/Suç
Dağıtım Şirketi: TME Films

Yıllarca hayranlarına nefes kesen aksiyon sahneleriyle eşsiz anlar yaşatan Denzel Washington ve yönetmen Antonie Fuqua, The Equalizer serisini tamamlamak için son kez bir araya geliyor. Son on yıl içerisinde Washington ve Fuqua, iki aksiyon dolu The Equalizer filmiyle izleyici karşısına geçti. Seri, gizemli bir geçmişi ve ölümcül içgüdüsü olan emekli bir ABD denizcisi ve eski DIA görevlisi olan Robert McCall'ı konu alıyor. McCall, sevdiklerinin güvenliği söz konusu olduğunda kendi adaletini uygulamaktan çekinmeyen bir karakter. Yeni film, karakterin aksiyonunu iki katına hazırlamaya çalışıyor. The Equalizer 3, McCall kaos dolu geçmişinden uzaklaşmaya çalıştığı için İtalya'da başlayacak. Sevilen suikastçı burada genç bir anne ve kızıyla arkadaş olacak. Ancak bu ikili mafya tarafından tehdit edildiğinde McCall onları ne pahasına olursa olsun korumak zorunda kalacak.

2. Ölümüne Aşk

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM
 

Okan Ege Ergüven'in yönettiği, Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer'in başrollerini paylaştığı komedi filmi Ölümüne Aşk, uzun yıllardır bir ailenin yanında bahçıvanlık yapan Tahsin ve aynı evde beş aydır hizmetçi olarak çalışan Ayperi'nin hikayesini anlatıyor. Tahsin, güzel Ayperi'ye gönlünü kaptırır fakat aşkını itiraf etmekte zorlanır. Ailenin tatile gitmesiyle Tahsin için aradığı fırsat ayağına gelir ancak evin haylaz oğlu Timuçin'in aniden arkadaşlarıyla eve gelmesiyle tüm plan değiştirir. Ancak olaylar, Ayperi'nin yanlışlıkla elmaların üstüne fare zehri dökmesiyle kontrolden çıkar. Artık Ayperi ve Tahsin, 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katil olmuşlardır.

3. Scrapper (Hırçın)

Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Birçok festivalde izleyiciyle buluşan film, annesinin ölümünün ardından Londra dışına yerleşen 12 yaşındaki Georgie'nin, bir adamın hiç beklemediği bir anda babası olduğunu iddia etmesiyle yaşadıklarını konu alıyor.

4. Hunted (Para Avı)

Tür:
 Aksiyon
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Film, bir grup teröristin kaçırdığı ve içinde 100 milyon dolar bulunan bir çantanın da bulunduğu bir uçağın, ormanın derinliklerinde yere çakılması sonrası yaşananları konu alıyor.
 

5. Para Konuşur

Tür: Aksiyon/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Selçuk Kılıç ve Aslıhan Karalar'ın başrolünde yer aldığı Para Konuşur, profesyonel bir kafes dövüşçüsünün yıllar önce ölümüne sebep olduğu rakibinin oğlunun onu bulmasıyla yaşananları konu alıyor.

6. Talk to Me (Konuş Benimle)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Festivallerde de dikkat çeken korku filmlerinden Konuş Benimle, bir grup arkadaşın el şeklinde bir heykel aracılığıyla ölülerle iletişime geçmeleri sonrası yaşadıklarını konu alıyor.

7. Dabbetü'l-Arz: Kıyamet


Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Dabbe serisinin merakla beklenen yeni filmi, Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köydeki bütün hamile kadınlarda bir musallat başlaması sonrası yaşananları konu alıyor.

Kübra Karasu