sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Mart 2024

1 Mart 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 9 Yeni Film: Dune 2, Senden Başka...

Bugün sinemalarda 9 yeni film gösterime girdi.

1. Dune: Part Two


Tür: Bilim Kurgu/Macera
Dağıtım Şirketi: TME Films

İlk filmiyle sinemalara damga vuran serinin devam filmi macerayı, heyecanı, gösteriyi ve duyguyu artırmayı vaat ediyor. Paul (Timothée Chalamet), Austin Butler'ın canlandırdığı korkunç düşmanı Feyd-Rautha Harkonnen ile yüzleşecek, hayallerindeki savaşçı kadın Chani (Zendaya) ile aşkı bulacak ve daha birçok maceraya atılacak. Devam filminin oyuncu kadrosuna ayrıca Florence Pugh (Black Widow) ve Léa Seydoux da katıldı. Geri dönen oyuncular arasında ise Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Javier Bardem, Josh Brolin ve Charlotte Rampling gibi yıldız isimler yer alıyor. 

2. Anyone But You (Senden Başka)

Tür: Komedi/Romantik
Dağıtım Şirketi: TME Films

Film, Sydney Sweeney'nin canlandırdığı Bea ve Glen Powell'ın canlandırdığı Ben adlı bir çiftin etrafında dönüyor. Mükemmel başlayan bir ilk buluşmadan sonra birbirlerinden buz gibi soğuyan Bea ve Ben'in kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bir düğünde bulmalarını konu alıyor.

3. Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü

Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu filmin başrollerinde Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler yer alıyor. Film, Ahmet Kaya'nın hayatının bazı kısımlarını izleyiciyle buluşturacak.

4. İki Nehir Arasında

Tür: Tarihi/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Birçok festivalde yarışan film, I. Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesinde savaşmış ve esir düşmüş Türk ve İngiliz askerlerinin hikayesini izleyiciyle buluşturuyor.

5. Teddy's Christmas (Ayı Teddy'nin Maceraları)

Tür: Aile/Macera
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Film, Mariann adındaki genç bir kızın, küçük bir kasabada Noel heyecanını deneyimlerken bir Teddy ayısı canlandığında yaşadıklarını anlatıyor.

6. Şaşkın Damat (Abo Nasab)

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Mısır yapımı film, düğün gününde kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan damadın yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

7. Altın Gaga ve Macera Çetesi (Goldbeak)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Çin yapımı animasyon filmi, yardıma ihtiyacı olan bir şehri kurtarmak için mücadele eden Altıngaga ve çetesinin maceralarını izleyiciyle buluşturacak.

8. Beneath the Surface (Derin Tehlike)

Tür: Gerilim/Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Birleşik Krallık yapımı film, bir köpek balığı saldırısında kardeşi ve babasını kaybeden Lexy'nin bu trajik olay sonrasında yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

9. Sevgili David (Dear David)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Filmde, çocuk görünümlü şeytani bir varlığın David adındaki bir adama musallat olması ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılıyor.

Kübra Karasu