sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 15 Aralık 2023

15 Aralık 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Nefes - Yer Eksi İki, Wonka...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi.

1. Nefes - Yer Eksi İki

Tür: Dram/Savaş
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı merakla beklenen devam filmi, her ne pahasına olursa olsun görevini bir an bile bırakmayan onurlu Mehmetçiklerin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

2. Wonka

Tür: Fantastik/Müzikal
Dağıtım Şirketi: TME Films

Film, edebiyat ve sinemanın en ikonik karakterlerinden biri olan Willy Wonka'nın köken hikayesini izleyiciyle buluşturacak. İlk olarak 1971 yapımı "Willy Wonka & Çikolata Fabrikası" filminde Gene Wilder tarafından canlandırılan Wonka daha sonra bir klasik haline geldi ve 2005 yapımı Tim Burton filminde Johnny Depp tarafından canlandırılmıştı. Yeni filmde ise Timothée Chalamet, genç ve hayalperest Willy Wonka olarak izleyiciyle buluşacak. 

3. Hayat

Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Usta yönetmen Zeki Demirkubuz’un 2016 tarihli Kor filminin ardından yönettiği ilk yapım olan Miray Daner başrollü Hayat, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalan Hicran'ın evden kaçması sonrası yaşananları izleyiciyle buluşturacak. Hicran’ın zaten onu istemediğini düşünen Rıza, bu durumu önceleri pek umursamasa da durum giderek zoruna gitmeye başlar ve Hicran’la yüzleşmeye karar verir. Sadece bir kere gördüğü nişanlısının peşinden İstanbul’a gidip uzun sürecek büyük bir arayışa girecektir. 

4. Güneşi Beklerken Simitçi

Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Serkan Özarslan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gürbey İleri, Tolga Güleç, Ece Gökçen'in başrollerini paylaştığı gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım, hayatını simitçilik yaparak kazanan Zeynel'in 12 Eylül darbesinin yaşandığı gece haksız yere tutuklanıp hapse atılmasının ardından yaşanan olayları izleyiciyle buluşturacak.

5. Cats in the Museum (Kediler Müzede)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Rusya yapımı animasyon filmi, yaşadıkları yeri basan selden eski bir piyanoya sığınarak kurtulan kedi Vincent ve fare Maurice'in bir müzeye kadar varan macerasını izleyiciyle buluşturacak.

6. The Elephant King (Kral Fil)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

İran, Lübnan ve Malezya ortak yapımı olan animasyon filmi, Pervasız Fare ile olan yol arkadaşlığıyle güçlenen Şadfil’in Fil Kral olma yolculuğunu izleyiciyle buluşturacak.

7. Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - Orchestra Concert - Mugen Train Arc

Tür: Animasyon/Müzik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Tokyo Filarmoni Orkestrası'nın sahne alacağı Demon Slayer konseri, daha önce düzenlenen benzer bir etkinliğin ardından serinin ikinci konseri olacak ve izleyiciler Demon Slayer'dan müziklerin keyfini çıkarabilecek.

Kübra Karasu