sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 18 Kasım 2021

19 Kasım Cuma Günü Vizyona Girecek 10 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 10 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Spencer



Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Spencer, Jackie ve Neruda gibi iki başarılı biyografik filme imza atan Pablo Larraín'in imzasını taşıyor. Kristen Stewart'ı Prenses Diana olarak izleyeceğimiz film katıldığı festivallerden olumlu eleştirilerle döndü. Spencer'a şimdiden iddialı bir Oscar adayı gözüyle bakılmaya başlandı. Film, kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, Prens Charles ile olan evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklanacak.

2. Ghostbusters: Afterlife (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya)



Tür: Fantastik/Komedi
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Sevilen serilerden Hayalet Avcıları; Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Bill Murray gibi isimlerle yeniden sinemada izleyiciyle buluşacak. Jason Reitman'ın yönettiği yeni filmde; taşrada bir kasabaya taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kendilerine kalan "hayalet avcıları" mirasıyla bulundukları kasabayı büyük çaplı bir hayalet istilasından kurtarmaya çalışmasını izleyeceğiz.

3. King Richard (Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar)



Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Will Smith başrollü King Richard'ın yönetmen koltuğunda Reinaldo Marcus Green oturdu. Film, 2000'ler sonrası tenise damga vuran Serena Williams ve Venus Williams kardeşleri her daim destekleyen ve onların başarısı için elinden geleni ardına koymayan babaları Richard Williams ve genç Serena ile Venus'ün hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

4. Yan Etki 



Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Oyuncu kadrosunda Hakan Eratik, Zeynep Şarlıgil, Uğur Karabulut, Kamil Atlıman, Sedat Bilenler gibi isimlerin yer aldığı Yan Etki'nin yönetmen koltuğunda Pekin Azer oturdu. Film, hastalığına çare için aldığı ilacın yan etkisiyle hayatı değişen Cem ile arkadaşlarının başına gelenleri izleyiciyle buluşturacak.

5. The Worst Person in the World (Dünyanın En Kötü İnsanı)



Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Joachim Trier imzalı The Worst Person in the World'ün kadrosunda Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo, Herbert Nordrum, Hans Olav Brenner gibi isimler yer alıyor. Film, 30'larına yeni girmiş enerjik biri olan Julie'nin, hayattaki yerini bulmaya çalışmasını ve bu arayışta başına gelecekleri konu ediniyor.

6. Muallim



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Chantier

Müslim Şahin'in yönettiği film, sürgüne gönderildiği kasabada öğretmenlik yapan birinin kendi önyargılarıyla yüzleşip kasaba hayatına uyum sağlamasını konu alıyor. 

7. Aşk Yolunda



Tür: Romantik Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Ahmet Kapucu tarafından yönetilen film, Seçil Çömlekçi'nin 2019 yılında yayımlanan kitabından uyarlandı. Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Bora Cengiz, Ayhan Taş, Asuman Dabak gibi sevilen isimlerin yer aldığı film; evlenme teklifi beklediği sırada sevgilisi tarafından terk edilen ve genel olarak şanssız kişiliğiyle bilinen Bade'nin, bu şanssızlığı kırma girişimi sırasında yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

8. Die Heinzels (Pişiriciler)



Tür: Çocuk/Komedi
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Ute von Münchow-Pohl tarafından yönetilen filmin prömiyeri 2019 SCHLINGEL Uluslararası Film Festivali'nde yapıldı. Pişiriciler, 200 yıldır insanlardan uzakta yer altında yaşayan Elfler'in Helvi önderliğinde yeniden yeryüzüne çıkarak asıl gayelerini hatırlamalarını konu alıyor.

9. On the Third Day (Cehennem Kapısı)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Daniel de la Vega'nın yönettiği film, oğluyla birlikte geçirdiği araba kazası sonrası ne olduğunu hatırlayamayarak kayıp oğlunu arayan Cecillia'nın hikayesini izleyiciyle buluşturacak. On the Third Day'in kadrosunda Mariana Anghileri, Arturo Bonín, Diego Cremonesi, Lautaro Delgado, Rodolfo Ranni yer alıyor. 

10. Ecinni 3: Issız Çığlık



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film
 
Film, yaşadığı rahatsızlık sonrası esrarengiz şeyler görmeye başlayan Zeynep'in, bu konuyu araştırmasıyla gelişen olayları konu alıyor.