sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 25 Ağustos 2023

25 Ağustos 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 8 Yeni Film: Gran Turismo, Gezegenler Savaşı...

Bugün sinemalarda 8 yeni film gösterime girdi.

1. Gran Turismo


Tür: Aksiyon/Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Aynı adlı PlayStation oyununun uyarlaması olan Gran Turismo, oyuncuların gerçek hayatta yarışçı olmak için seçildiği bir hikayeyi izleyiciyle buluşturacak. Üstelik hikaye için de gerçek bir olaydan esinlenildi. Archie Madekwe'nin Jann Mardenborough rolünde ve David Harbour'un akıl hocası Jack Salter'ı canlandırdığı Gran Turismo, yarış arabası sürücüsü olmayı arzulayan ve birçok Gran Turismo yarışmasını kazandıktan sonra pistlere çıkan İngiliz bir gencin hikayesini anlatıyor. Filmde Harbor ve Madewke'nin yanı sıra Orlando Bloom, Darren Barnett, Daniel Puig, Josha Stradowski, eski Spice Girl Geri Halliwell-Horner ve Alman aktör Thomas Kretschman gibi sevilen isimler yer alıyor.

2. Gezegenler Savaşı (The Wandering Earth 2)


Tür: Bilim Kurgu/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

The Wandering Earth 2, Frant Gwo tarafından yönetilen ve yazılan, Andy Lau, Wu Jing ve Li Xuejian gibi isimlerin rol aldığı Çin bilim kurgu filmi, filmin yapımcılığını üstlenen Liu Cixin'in aynı adlı kısa öyküsüne dayanan 2019 yapımı The Wandering Earth filminin öncesini anlatıyor. The Wandering Earth 2, yok olmaya doğru giden dünyadan yerleşilecek yeni gezegenlere doğru tehlikeli seyahatlerin yapıldığı bir gelecekte, dünyanın kurtarılması için sarf edilen son çabayı anlatacak.

3. Butterfly Vision (Kelebek Görüşü)


Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Maksym Nakonechnyi’nin ilk uzun metrajlı filmi, Ukrayna’nın dürüstlük, özgürlük ve gelecek için mücadele eden kadın savaşçılarına adanmış sert bir tanıklık sunuyor. Film ilk gösterimini Cannes’da Belirli Bir Bakış bölümünde gerçekleştirdi. Ukrayna, Çekya, Hırvatistan ve İsveç ortak yapımı filmin başrollerini Rita Burkovska, Natalya Vorozhbit, Liubomyr Valivots ve Myroslava Vytrykhovska-Makar paylaşıyor.

4. To Catch a Killer (Katili Yakalamak)


Tür: Gerilim/Suç
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Shailene Woodley, Ben Mendelsohn ve Ralph Ineson'ın başrollerini paylaştığı film, arkasında iz bırakmayan azılı bir seri katilin bulunması için uğraş verilen FBI soruşturmasında yer alan genç dedektif Eleanor'un, katilin düşünce yapısını keşfetmeye başlamasıyla gelişen olayları konu alıyor.

5. Otoban Katilleri


Tür: Gerilim/Suç
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

2006 yılında yaşanmış gerçek bir olaydan uyarlanan film, kiraladıkları arabayla yolculuk eden iki kişinin ölüm saçmasını konu alıyor.

6. Space Pups (Uzay Köpekleri)


Tür: Fantastik/Macera
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, uzay gemilerini tamir ederken UFO avcılarından kaçmak için köpeğe dönüşen üç uzaylının, bir aileden yardım alarak gezegenlerine dönme çabasını konu alıyor.

7. The Last Voyage of the Demeter (Drakula: Son Yolculuk)


Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Bram Stoker'ın ünlü eseri Dracula'nın The Captain's Log bölümünden uyarlanan film, Karpatya'dan Londra'ya özel bir kargo taşıyan Demeter adlı gemide yaşanan dehşet verici olayları izleyiciyle buluşturacak.

8. Efsunlu 3: Muska

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, bir ruh sağlığı merkezinde kaybolan kadın hasta bakıcıların haberini yapıp olayı araştırmak için bu merkeze hasta bakıcı olarak işe giren gazeteci Ebru'nun hikayesini anlatıyor.

Kübra Karasu