sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 03 Şubat 2023

3 Şubat 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film: Prestij Meselesi, Kulübeye Tıklat...

Bugün sinemalarda 6 yeni film gösterime girdi. Geçen hafta vizyona giren filmleri görmek için tıklayınız. 

1. Prestij Meselesi



Tür: Dram/Müzik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği Prestij Meselesi, 1991 yılında kurulan ve 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğunu anlatacak.

2. Knock At The Cabin (Kulübeye Tıklat)



Tür:
 Gerilim
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Yönetmen M. Night Shyamalan'ın merakla beklenen yeni filmi Kulübeye Tıklat'ın başrollerini Dave Bautista, Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff, Ben Aldridge, BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn ve Harry Potter yıldızı Rupert Grint paylaşıyor. Film, üvey kızlarıyla ücra bir kulübede tatil yapan bir ailenin dört silahlı yabancı tarafından rehin alınmasını konu alıyor. Bu dört yabancı, kıyameti engellemek için içlerinden birini kurban etmeleri gerektiğini söyler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekir.

3. The Banshees of Inisherin



Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Yönetmen Martin McDonagh ile oyuncular Colin Farrell ve Brendan Gleeson'ın In Bruges filmi sonrası yeniden bir araya geldikleri The Banshees of Inisherin, bu yıl BAFTA'da 14 dalda Oscar'da ise 8 dalda aday oldu. 1920'nin İrlanda'sının küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de geçen film, Colm'un, ömür boyu dostu olan Pádraic ile arkadaşlığını bir anda bitirmesinin gerek iki ahbap gerekse kasaba halkı üzerindeki etkisini yönetmene has acı bir mizahla ele alıyor.

4. Boy From Heaven (Cennetten Gelen Çocuk)



Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Danimarka, Finlandiya, Fransa, İsveç ortak yapımı film, Mısır’ın ve Sünni İslam dünyasının geleneksel olarak en güçlü dini merkezlerinden El Ezher üniversitesine öğrenci olarak kabul edilen ve bir balıkçının oğlu olan Adem’i konu alıyor.

5. Mummies (Mumyalar)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Juan Jesús García Galocha'nın yönettiği film, Mısır’ın 3000 yıllık bir mumya şehrinde yaşayan Nefer ile Thut’un hikayesini konu alıyor.

6. Musallat 3



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Korku serisi Musallat'ın üçüncü filmi, 15 yıl önce yaşanan korkunç olayların etkilerini taşıyan Burhan'ın, gönderildiği akıl hastanesinde başından geçenleri izleyiciyle buluşturacak.