sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 05 Ocak 2024

5 Ocak 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Atatürk II, Başkan...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi.

1. Atatürk 1881 - 1919 (2. Film)

Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı serinin ikinci filmi, 1915’ten başlayarak Çanakkale Savaşı’na ve 1919 yılına kadar süren sürece odaklanıyor. Filmde Zübeyde Hanım’a Songül Öden, Enver Paşa’ya Sarp Akkaya, Madame Corinne’ye Esra Bilgiç, Ali Rıza Efendi’ye Mehmet Günsür hayat verdi.

2. Başkan

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: TME Films

Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin ve Nursel Köse'nin başrollerini paylaştığı yeni komedi filmi, seçimlerde mevcut belediye başkanını değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını mizahla harmanlayarak izleyiciyle buluşturuyor.

3. Filme Gel

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın ilk absürt komedisi olarak tamamlanan film, en büyük hayali film çekmek olan üç arkadaş olan Necmi, Çetin ve Muzo'nun bu hayali gerçekleştirmek için çıktıkları macerayı izleyiciyle buluşturacak. Filmin kadrosunda ayrıca Levent Ülgen, Fırat Doğruloğlu, Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu gibi sevilen isimler yer alıyor.

4. Next Goal Wins (Atan Kazanır)

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Taika Waititi imzalı Next Goal Wins, tarihinde 31-0 gibi bir yenilgi bulunan Amerikan Samoası futbol milli takımı ve bu takıma çekidüzen vermesi için göreve getirilen antrenörün hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

5. Kör Noktada

Tür: Gizem/Gerilim
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

2023 Berlin Film Festivali'nin Karşılaşmalar bölümünde dünya prömiyerini yapan Almanya yapımı film, Almanya'dan Türkiye'nin kuzeydoğusundaki köye çekim için gelen bir belgesel ekibinin burada yaşadıklarını konu alıyor. Ekip, oğlu yirmi beş yıl önce kaybolmuş Kürt bir kadını ziyaret eder. Fakat bir kez daha kaybolan insanlar ve ölümler nedeniyle durum kızışır.

6. The Little Mermaid (Küçük Deniz Kızı)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, insan olabilmek için bir deniz cadısıyla anlaşma yapan klasik deniz kızı hikayesinin yeni animasyonunu izleyiciyle buluşturuyor.

7. Demon: Azab-ül Kem

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Film, satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaşın gittikleri Süryani kasabasında başlarından geçen paranormal olayları konu ediniyor.

Kübra Karasu