sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 22 Şubat 2024

Ana de Armas Başrollü Yeni "John Wick" Filmi "Ballerina"dan Kötü Haber!

John Wick evreninden bir spinoff olan Ballerina filmi, 2024 yılından 2025'e ertelendi.

Ballerina yeni vizyon değişikliğiyle 7 Haziran 2024'ten 6 Haziran 2025'e ertelendi. Bu değişiklikle birlikte The Crow filmi Ballerina'nın önceki çıkış tarihi olan 7 Haziran 2024'e alındı. Fakat iki filmin vizyon tarihi de Türkiye için henüz onaylanmadı.



Ballerina'nın bir yıl ertelenmesi hayranlar için kötü bir haber olarak algılansa da Lionsgate bu kararı filmde ek aksiyon sahnelerinin çekilmesi için aldı. John Wick serisinin arkasındaki deha Chad Stahelski, bu sahneler üzerinde Ballerina yönetmeni Len Wiseman ile yakın bir şekilde çalışacak. Stüdyo, yaklaşmakta olan The Crow filminin sinemalar için hazır olduğunu ve Ballerina'yı daha da iyileştirmeleri gerektiği için aceleye getirmeden sinemalarda vizyona sokmak istiyor. Rupert Sanders'ın yönettiği The Crow, 1994 yapımı ve üretimi sırasında hayatını kaybeden Brandon Lee'nin başrolde yer aldığı filmin yeniden çekimi olacak. Yeni film de aynı adı taşıyan 1989 tarihli çizgi roman serisine dayanıyor ve başrolünde Bill Skarsgård yer alıyor.



Ballerina'da, Ruska Roma geleneğinde yetiştirilmiş bir suikastçi olan Ana de Armas başrolde yer alıyor. Film ayrıca Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus ve John Wick serisinin başrol oyuncusu Keanu Reeves ve Ian McShane gibi isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Kübra Karasu