sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 08 Şubat 2024

"Barbie" Filminin Yıldızı Margot Robbie'nin Yeni Projesi Belli Oldu!

Akademi Ödülü adayları Margot Robbie ve Colin Farrell, "A Big Bold Beautiful Journey" isimli filmde başrolleri paylaşacak.

"Pachinko" ve "After Yang"ın yönetmeni Kogonada, "The Menu"nun senaristi Seth Reiss tarafından yazılan orijinal bir senaryodan filmi yönetecek. Filmle ilgili detaylar henüz paylaşılmazken "A Big Bold Beautiful Journey", iki yabancının inanılmaz yolculuğunu ve aralarındaki bağlantıyı anlatan hayal gücü yüksek bir hikaye olarak tanımlanıyor. Film bu ilkbaharda California'da çekilecek. Yeni filmde Margot Robbie ile başrolü paylaşacak olan Colin Farrell, Sundance Film Festivali'nde prömiyer yapan "After Yang" filminde de yönetmenle birlikte çalışmıştı.

Margot Robbie, başrolünü üstlendiği ve LuckyChap şirketi aracılığıyla yapımını üstlendiği "Barbie" filmiyle Hollywood'da bu yılın en çok konuşulan yıldızlarından biri oldu. Film, dünya genelinde 1.4 milyar dolarlık gişe hasılatı ile birçok rekor kırdı ve yakın zamanda 'En İyi Film' kategorisi de dahil olmak üzere sekiz Oscar adaylığı elde etti. Robbie, "Barbie"nin büyük başarısının ardından seçebileceği birçok senaryo arasından "A Big Bold Beautiful Journey"i sonraki projesi olarak seçti.

"A Big Bold Beautiful Journey" filmiyle ilgili yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu