sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 15 Ocak 2024

Doğu Demirkol Gişede Çakıldı!

Doğu Demirkol'un senaryosunu yazdığı ve başrolünde Yağmur Tanrısevsin ile birlikte oynadığı "Yaşam Koçu" filmi, gişede büyük bir hayal kırıklığı yarattı. 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren film, ilk üç gününde sadece 24.500 kişi tarafından izlenerek beklenen ilgiyi yakalayamadı ve eleştirilerin hedefi haline geldi. Bu hafta vizyona giren "Kolpaçino 4 4'lük ve "3391 Kilometre" inanılmaz bir seyirci toplarken, "Yaşam Koçu" hem vizyona onunla beraber giren bu filmler hem de zaten vizyonda olan "Atatürk II" ve "Mutluyuz" gibi filmlerin karşısında bekleneni veremedi.



Demirkol ve Tanrısevsin'in yanı sıra Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Demirbilek gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu film, güçlü kadrosuna rağmen izleyiciyi salonlara çekemedi. Wovie, RetroPro, Netd & DMC gibi önemli yapım şirketlerinin imzasını taşıyan "Yaşam Koçu" henüz ilk haftasında bu kadar az izleyiciye ulaşması dikkat çekti. Film, sinemalarda beklenen ilgiyi göremeyerek açılış haftasında oldukça düşük bir izleyici sayısıyla gişeye adım atmış oldu. 

"Yaşam Koçu" filmi, beklenen ilgiyi yakalayamadığı ve eleştirilere maruz kaldığı bir açılış haftası geçiriyor.  Film, ilerleyen haftalarda daha fazla izleyiciye ulaşabilecek mi merakla bekleniyor.