sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 26 Ekim 2022

Dwayne Johnson, Henry Cavill'in Superman'i için Yıllarca Savaştıklarını Açıkladı!

Geçtiğimiz gün Henry Cavill, DC evrenine dönüşünü resmileştirmek için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Oyuncu, uzun yıllar süren spekülasyon ve belirsizlikten sonra Superman rolünü yeniden canlandıracağını duyurdu.

Ünlü oyuncu bu duyuruyu, yeniden Superman kostümü giydiği bir video yayınlayarak yapmıştı. Bugün Black Adam'da başrol oynayan Dwayne Johnson, Cavill'in dönüşünü kutlamak için o videoyu yeniden yayınlayarak konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yaptığı twitter paylaşımda Dwayne Johnson, Cavill'in DC'nin en güçlü kahramanı olarak geri dönüşü için yıllardır çalıştığını ve yapımcı Dany Garcia ve Hiram Garcia ile birlikte bunun gerçekleşmesi için savaştığını açıkladı. Johnson, müzakereler ilerledikçe "hayırın bir seçenek olmadığını" çünkü "DCEU'yu dünyanın en büyük süper kahramanı olmadan inşa edemeyeceklerini" de söylediğini duyurdu.

Cavill resmen ekibe geri dönmüş olsa da, yeni bir Superman veya Justice League filmi henüz açıklanmadı. Cavill, Krypton'un oğlunu en son 2017'deki Justice League filminde oynamıştı. Şuanda hangi yapımda rolünü yeniden canlandıracağı bilinmiyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu