sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 14 Kasım 2021

Emre Erdoğdu İmzalı ‘’Beni Sevenler Listesi’’, Dünya Prömiyerini Tallinn Black Nights Film Festivali'nde Yapacak!

12-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Tallinn Black Nights Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde Emre Erdoğdu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ‘’Beni Sevenler Listesi’’ prömiyerini yapacak.


Kadrosunda; Halil Babür, Hayal Köseoğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Sermet Yeşil, Onur Ünlü, Can Evrenol ve Özgür Sevimli gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ise şöyle:

"Cihangirli 'ünlülerin tedarikçisi' olarak Cihangir’le esas mahallesi Bağcılar arasında bölünmüş bir hayat süren Yılmaz’ın keyfi yerindedir. İşi dolayısıyla irtibatta bulunduğu dizi yazarı ve oyuncularla dost olduğu, yaptığı işle onları mutlu ettiği, sevildiği duygusuna sahiptir. Bu duygunun içtenliğine ve genel olarak hayata olumlu bakışına rağmen Yılmaz çok geçmeden uyuşturucu tedarikçiliği ve grup aidiyeti denklemini yeniden gözden geçirecektir."



Ulusal prömiyerini İstanbul Film Festivali’nde yapan "Beni Sevenler Listesi", En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştı. Tanay Abbasoğlu’nun yapımcılığını yaptığı filmin görüntü yönetmenliğini A. Emre Tanyıldız üstleniyor. Filmin müziklerinin altında ise Ali Güçlü Şimşek’in imzası bulunuyor.