sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 21 Şubat 2024

Etkileyici Senaryosu ve Yıldız Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken "Hatıran Yeter" Sinemalarda!

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı “Hatıran Yeter” şimdi sinemalarda.

Farklı yıllarda yaşanan iki etkileyici aşk hikayesini izleyiciyle buluşturan “Hatıran Yeter”, 16 Şubat itibarıyla sinemalarda vizyona girdi. Usta yönetmen Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu “Hatıran Yeter”, 80’lerde başlayıp günümüze uzanan etkileyici bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.



Kaçarak evlenen Zehra (Belçim Bilgin) ile Adem’in (Burak Sevinç) aşkı, oğulları Baha’nın (Aytaç Şaşmaz) dünyaya gelişiyle taçlanır. Ancak Baha henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla (Sümeyye Aydoğan) tanışmasıyla tamamen değişir. Fakat bu aşkın önüne de büyük engeller çıkacak ve Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir.

Baha ve Leyla karakterlerine hayat veren Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan; rolleri için uzun süre işaret dili eğitimi aldıkları biliniyor. Çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapılan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

“Hatıran Yeter”, şimdi sadece sinemalarda!

Fragman